BACHELORSTUDIES

Studii Universitare de Top în Statele Unite ale Leuven Belgia 2020

Un BSc (Licență în Științe) este un program universitar care îi pregătește pe studenți pentru o carieră în domeniul lor de studiu. Deși programul este adesea legat de cursuri din domeniul științei, și studenții la programe care nu sunt legate de științe pot obține o diplomă de BSc.

Belgia este cunoscut ca inima a Europei și un hub pentru crearea de rețele internaționale. Ca studenți internaționali în Belgia să fii înconjurat de o comunitate multiculturală.

Mai multe oportunități studiază sunt disponibile în acest oraș. Una dintre cele mai vechi universități din regiune, Universitatea Catolică, precum și Institutul Superior de Filosofie găsit în Leuven.

Compară Facultăți de Științe în Statele Unite ale Leuven în Belgia 2020

rezultate găsite Filter

Licență în Tehnologie Inginerie (Leuven)

KU Leuven
BSc
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Inginerii găsesc soluții inteligente la problemele tehnologice și folosesc abilități antreprenoriale distincte, capabile să se antreneze pe ei înșiși și pe alții. Inginerii no ...

Citeste mai mult

Licențiat în inginerie în afaceri (Bruxelles et al)

KU Leuven
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Combinația dintre economia de afaceri, metodele cantitative și tehnologia vă oferă oportunitatea de a dezvolta o abordare unică și multidisciplinară pentru afaceri, ceea ce fa ...

Citeste mai mult