close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii Universitare în Biodiversitate

O diplomă de licență este o diplomă de licență oferită studenților care doresc să-și dezvolte educația în timp ce se concentrează pe un anumit subiect. Obținerea acestei acreditări durează în general între trei și cinci ani. Biodiversitatea este subiectul academic care se ocupă de variațiile în organisme. Ce este un BSc în Biodiversitate? Pe scurt, este o diplomă dintr-un… Citeste mai mult

O diplomă de licență este o diplomă de licență oferită studenților care doresc să-și dezvolte educația în timp ce se concentrează pe un anumit subiect. Obținerea acestei acreditări durează în general între trei și cinci ani.

Biodiversitatea este subiectul academic care se ocupă de variațiile în organisme. Ce este un BSc în Biodiversitate? Pe scurt, este o diplomă dintr-un program care de obicei explorează subiecte precum viața interconectată a vieții și responsabilitatea omenirii într-o mai mare ecologie. Dobândirea cunoștințelor despre o varietate de organisme este, de obicei, centrală pentru obținerea acestui grad, deci este rezonabil să se aștepte o cantitate mare de clase care studiază structurile anatomice și caracteristicile speciilor individuale. Elevii ar putea, de asemenea, să ia cursuri despre modul de gestionare a resurselor naturale și cum să execute lucrările pe teren.

Unul dintre principalele beneficii ale unui BSC în Biodiversitate este o înțelegere mai profundă a comparațiilor și a contrastelor dintre lucrurile vii.Acest lucru poate determina indivizii interesați să devină custozi mai eficienți ai mediilor naturale și a spațiilor sălbatice.
Cursurile de laborator și lucrările de teren prezente în multe programe au un impact asupra costurilor cursului. Este mai bine să verificați cu câteva instituții să comparați prețurile pentru un răspuns decisiv.

Atunci când studenții absolvesc și primesc diploma de bacalaureat în domeniul biodiversității, adesea găsesc că au oportunități în afara educației continue în cadrul unui program de doctorat sau masterat. Conservarea oamenilor de știință, forestierilor, zoologilor, tehnicienilor biologici și biologilor din mediul sălbatic este de obicei importantă pentru multe organizații guvernamentale însărcinate cu menținerea sau refacerea resurselor naturale în scopuri turistice sau culturale. Companiile interesate de agricultura durabilă sunt deseori interesate de candidații care înțeleg interdependența dintre culturi și mediul lor.Clasele de științe ale vieții din aceste programe pot, de asemenea, pregăti studenții să candideze pentru locuri de muncă în laboratoare și în unitățile de testare din industria medicală și farmaceutică.

Aceleași abilități de colectare și revizuire a datelor care vă pot aduce beneficii într-un BSC de biodiversitate vă pot ajuta și acum. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Edith Cowan University
Joondalup , Australia

Acest curs se concentrează pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege semnificația conservării biodiversității.

Acest curs se concentrează pe cunoștințele și abilitățile necesare pentru a înțelege semnificația conservării biodiversității. -
BSc
Normă întreagă
6 semestre
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici