BACHELORSTUDIES

Compară 3 Studii Universitare în Bioinformatică

Gradul nivel de licență ar trebui să fie primul obiectiv atunci când urmăresc de învățământ superior. Acesta oferă o bază excelentă care pregătește pe elevi pentru a intra în lumea profesională sau, pentru elevii mai dedicați și angajate, să înceapă lucrul spre o diplomă postuniversitară.

Ce este un BSc în bioinformatică? Bioinformatica este locul unde se întâlnesc biologie și tehnologia informației. Ca un student studiază bioinformatica, înveți în primul rând despre organizarea, stocarea, gestionarea și analiza informațiilor biologice, de obicei, într-un mediu de servicii de sănătate. Aceasta poate lua forma de întreținerea și exploatarea sistemului informatic într-un spital sau ajuta să dezvolte programe și sisteme de calcul în facilități de cercetare medicala. Indiferent, va fi instruiți pentru a gestiona datele într-un domeniu care se bazează foarte mult pe informații.

Elevii din beneficiul domeniu bioinformatica de la o gamă largă de opțiuni de specializare.Dacă ați ales acest domeniu, s-ar putea dori să se specializeze în mare măsură pe ramura biologica a tehnologiei informației, dar există întotdeauna posibilitatea de a lua o cale mai generală, care va duce la aplicații mai răspândite.

Costul asociat cu un Bachelor of Science în bioinformatică variaza foarte mult intre scoli, programe, și țări. Înainte de a se înscrie la orice școală unul, este important de cercetare toate opțiunile bine pentru a găsi programul care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Absolvenții de domeniul bioinformatica pot găsi locuri de muncă în calcul profesia de medic. Una dintre cele mai comune aplicații ale gradului ajuta medici si asistente medicale a face locurile lor de munca mai bine prin crearea unei rețele de calculatoare de susținere. Alteori, lucru pot fi găsite în laboratoare sau alte facilitati de cercetare, contribuind crea simulari sau doar ajuta organiza concluziile.O fundație solidă în biologie este, de asemenea, furnizate, care ar putea duce mod de a mai medical-concentrat studii postuniversitare și, în cele din urmă, munca ca medic sau specialist.

Porniți de lucru spre viitorul astazi. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

3 Rezultate din Bioinformatică Filter

Bioinformatică BSc

西交利物浦大学
BSc
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Bioinformatica combină informatica cu biologia moleculară pentru a vă oferi cunoștințe fundamentale asupra proceselor vieții. Necesitatea bioinformaticii a fost declanșată de ...

Citeste mai mult

Bs în bioinformatică

Asian university for women
BSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Bioinformatica este utilizarea de tehnologii informatice pentru colectarea, gestionarea și utilizarea datelor biologice pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor. Bioi ...

Citeste mai mult

Programul de licență în bioinformatică

Johannes Kepler University Linz
Licenţă
BSc
Oct 2020
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Legarea "științelor vieții" - biologie, genetică, medicină, farmacie și științe computaționale - cu informatica, matematica și statisticile a făcut ca domeniul bioinformaticii ...

Citeste mai mult