BACHELORSTUDIES

Compară 2 Studii Universitare în Biologie moleculară

În majoritatea cazurilor, un student completează un Bachelor of Science în trei-patru ani. Științe naturale, inginerie, tehnologie și matematică sunt unele dintre comune disciplinele studiate în cadrul programelor BSc. În plus față de utilizarea o diplomă de licență de a începe o carieră, s-ar putea fi, de asemenea, necesare pentru a beneficia de programul de o diplomă de master.

S-ar putea fi asking, "ceea ce este un BSc în Biologie Moleculară?" Biologia moleculară se referă la studiul de plante și animale. Instructorii ar putea ajuta, de asemenea, studenți în înțelegerea metodelor de cercetare și dezvoltarea abilităților de laborator. În funcție de program, oamenii de știință pot petrece primii doi ani de studii lor concentrându-se asupra științelor biologice înainte trecerea la stiintele moleculare în anii următori. Elevii pot avea, de asemenea, posibilitatea de a studia bioinformatica, biologie vegetala si biologie celulara.

Câștigând o diplomă de licență în biologie moleculara, studenții au șansa de a lucra cu cercetatori internaționale și să învețe cum să folosească echipamente de cercetare avansate tehnologic. Absolvenții ar putea bucura perspective mai bune de angajare, după atingerea o diplomă de licență. Programe universitare sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a studia în străinătate.

Costul de a câștiga un grad este cel mai adesea influențat de dacă elevul invata pe-campus sau on-line, în țara în care studentul decide să studieze, și costul de școlarizare. După efectuarea o listă de programe viitorii, elevii vor face bine pentru a ajunge la birourile de admitere pentru a afla mai multe despre prețul exact de cărți, taxe de program și costurile asociate.

Perspectivele de angajare după finalizarea unui program de biologie moleculara de licență includ asistență medicală, industria farmaceutică și industria de investiții a culturilor. Oportunități sunt, de asemenea, disponibile in cercetarea medicala umana, de monitorizare a mediului si stiinta.Profesioniști de biologie moleculară au, de asemenea, posibilitatea de a dezvolta medicamente inteligente, și de a crea pe baza de vaccinuri de cultură de celule. Elevii pot alege, de asemenea, să continue studiile într-o MPhil (Master of Philosophy) sau program de doctorat.

Pune-ti viitorul sub un microscop și de a ajuta aduce în atenție prin înscrierea într-un program de biologie moleculara de licență. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

 

2 Rezultate din Biologie moleculară Filter

Licență în Biologie Moleculară, Genetică și Bioinginerie

Sabanci University
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biologie Moleculară, Genetică și Bioinginerie (BIO) este conceput să dezvolte o perspectivă științifică integrată cuprinzând elementele fundamentale ale biologiei ...

Citeste mai mult

BSc (Hons) în biologie celulară și moleculară

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Absolvenții merg pe o carieră în cercetare și dezvoltare, de exemplu în institute de cercetare sau în industrii, cum ar fi produsele farmaceutice și biotehnologiile.

Citeste mai mult