BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de BSc în Biotehnologie în Emiratele Arabe Unite 2021

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Studenții interesați de știință și tehnologie ar putea dori să urmeze o educație în biotehnologie. Cunoștințele din acest domeniu pot duce la inovații în biomedicină, agricultură și farmacie. Instruirea include adesea atât cursuri în sala de clasă, cât și experimente de laborator.

Educația în Emiratele Arabe Unite are beneficiile sale: soare, mare, nisip, veniturile scutite de impozit, după absolvire și unele dintre cele mai bune universități din Golf region.In plus, o serie de universități de prestigiu din sediul în alte țări au campusuri filiale în Emiratele Arabe Unite.

Programe de Licență în Științe de Top în Biotehnologie în Emiratele Arabe Unite 2021

3 Rezultate din Biotehnologie, Emiratele Arabe Unite Filter

Licențiat în biotehnologie

Manipal Academy of Higher Education Dubai
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

BSc Biotehnologia este un program extrem de interdisciplinar care vizează oferirea unei oportunități excelente pentru studenți de a-și lua o carieră promițătoare.

Citeste mai mult

Bs în domeniul biotehnologiei

American University of Ras al Khaimah
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Biotehnologia este utilizarea proceselor biologice, organisme sau sisteme pentru fabricarea de produse destinate să îmbunătățească calitatea vieții umane. Biotehnologia este d ...

Citeste mai mult

BSc în biotehnologie

Manipal University Dubai
BSc
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

BSC Biotehnologia este un program extrem de interdisciplinar scopul de a oferi ocazie excelentă pentru studenții la decolare o carieră promițătoare. A fost introdus cu viziune ...

Citeste mai mult