BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de BSc în Biotehnologie în Filipine 2020/2021

Instituțiile acaemice din întreaga lume oferă programe de BSc sau Licență în Științe. Acest program de studiu universitar popular este de ajutor și îi pregătește pe studenți pentru locuri de muncă sau pentru programe avansate de studiu. Majoritatea programelor de BSc durează între trei și cinci ani pentru a fi terminat.

Studenții care sunt interesați de dezvoltarea tehnologiilor care ar putea ajuta la îmbunătățirea sănătății și a mediului ar putea dori să studieze biotehnologie. Acest domeniu poate duce la cariere în biologie moleculară, cercetare medicală, biochimie, afaceri de reglementare, agricultură durabilă și bioapărare.

Multe iubesc oamenii buni din Filipine și stilul lor de viata. Studiu de aici, de asemenea, ar putea ajuta să învețe amestec cu cultura de oameni ca tine se angajează curs universitar în Local University College, Universitatea de Stat și Colegiul sau de la Universitatea din Filipine. Filipine este a treia cea mai mare țară vorbitoare de limba engleza din lume, care va face lucrurile mai ușor pentru studenții internaționali.

Programe de Licență în Științe de Top în Biotehnologie în Filipine 2020/2021

1 Rezultate din Biotehnologie, Filipine Filter

Bachelor of Science în inginerie biologica

Mapúa Institute of Technology
BSc
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Acest program oferă studenților cu o bază solidă în diverse domenii de Biosciences moleculare, cum ar fi

Citeste mai mult