BACHELORSTUDIES

Compară Studii de BSc de Top în Brazilia 2020/2021

Un BSc (Licență în Științe) este un program universitar care îi pregătește pe studenți pentru o carieră în domeniul lor de studiu. Deși programul este adesea legat de cursuri din domeniul științei, și studenții la programe care nu sunt legate de științe pot obține o diplomă de BSc.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Solicită Informații Cele Mai Bune Programe de Licență în Științe în Brazilia 2020/2021

rezultate găsite Filter

în licență de inginerie chimica

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
BSc
Mart 2021
<
Normă întreagă
<
5 ani
Portuguese (Brazil)
Campus

Bachelor de inginer chimist a absolvit UNIVAP este un generalist profesionist, care are grijă de adăugarea de cunoștințe pentru a vă permite să lucreze în toate sectoarele ind ...

Citeste mai mult