Filter
Licență în Științe
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul în Africa de Sud 2019

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Domeniul tehnicilor de calcul acoperă o varietate largă de studii, inclusiv sisteme de informație, ingineria calculatoarelor, tehnologia informației, știința calculatoarelor și inginerie de software. Diferitele discipline de tehnici de calcul pot acoperi construirea și design-ul sistemelor de software și hardware, crearea calculatoarelor inteligente, structurarea informațiilor și cercetarea științifică.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Calcul, Africa de Sud

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Scopul principal al calificării BSC Onoruri este de a consolida și aprofunda cunoștințele și expertiza studenților în domeniul informaticii, precum și de a dezvolta capac ... [+]

Scopul principal al calificării BSC Onoruri este de a consolida și aprofunda cunoștințele și expertiza studenților în domeniul informaticii, precum și de a dezvolta capacitatea de cercetare în metodologia și tehnicile de ea. BSC Onoruri este, în esență, un grad de cursuri din care cel puțin 25% (30) din creditele sunt dedicate unui proiect de cercetare și de raportare sub supraveghere.

Gradul necesită un nivel ridicat de implicare teoretică și independență intelectuală, și servește drept calificare de specializare inițială știință postuniversitar oferindu-le studenților cu cunoștințe aprofundate și abilități științifice le pregătește pentru cercetare bazate pe studii științifice postuniversitare.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză