BACHELORSTUDIES.RO

Compară Studii Universitare în Calcul în Asia 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani pentru a fi terminat. În timp ce sunt la școală, studenții urmează o varietate de cursuri care să îi pregătească pentru studii suplimentare sau pentru viitoare oportunități de muncă.

Tehnicile de calcul reprezintă o activitate orientată spre obiectiv și implică algoritmi. Tehnicile de calcul constau din concepte precum design, dezvoltare și creare de sisteme de software și hardware, structurarea și procesarea informațiilor și cercetare științifică pe calculator.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Vezi Programe de Licență în Științe în Calcul în Asia 2019

10 Rezultate din Calcul, Asia Filter

BSC (Hons.) În domeniul computerelor mobile

Gulf College, MUSCAT, SULTANATE OF OMAN
Campus 4 anii Octombrie 2019 Oman Seeb

Flexibilitatea, mobilitatea și ușurința utilizării și accesului sunt mărcile comerciale ale actualului val de evoluții în materie de calcul. Acest curs oferă o bază fermă în principiile de calcul împreună cu un accent deosebit pe tehnologia mobilă și portabilă. Aptitudinile esențiale ale software-ului, informațiilor și sistemelor informatice sunt dobândite de fiecare absolvent printr-un nucleu modular comun. În lumea calculatoarelor mobile se pune accentul pe computerele subțiri, deoarece este necesar pentru interacțiunea unor dispozitive puternice computerizate cu echipamente portabile și portabile mai puțin capabile.

BSC (Hons) în domeniul criminalistică

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)
Campus La zi 3 anii Noiembrie 2019 Malaysia Kuala Lumpur

Dat fiind că computerele reprezintă o parte intrinsecă a vieții normale, acestea sunt, de asemenea, importante ca instrument în activitatea criminală. Prin urmare, ele pot oferi o sursă vitală de dovezi. Acest premiu oferă o bază solidă în abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră în cercetarea criminalistică a sistemelor informatice și a domeniilor conexe de securitate. Aceleași abilități care vă permit să evidențiați dovezile vă echipează de asemenea cu abilitățile necesare pentru a ajuta organizațiile și persoanele fizice să recupereze datele / informațiile care ar putea fi pierdute sau corupte ca urmare a activității accidentale sau rău intenționate. Nu numai că puteți detecta o activitate criminală, dar, de asemenea, ajutați la salvarea oamenilor de consecințele unei astfel de activități.

Bachelor of Science (Onoruri) Computing (Top-up)

TMC Academy
Campus La zi Part time 12 - 18 luni Iulie 2019 Singapore

Acest grad este un program de "top-up" pentru titularii de diplome relevante Diplomă înaltă de la Școala TMC de IT, Digital Media și de comunicare în masă. Gradul oferă studenților o abordare actualizată a evoluției recente în domeniul calculului și a tendințelor actuale ale pieței.

Bsc (Hons) de calcul (top-up)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Campus La zi 1 an August 2019 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

Acest program este predat în EAU. BSC (Hons) Computing este un curs bine stabilit în cadrul Universității și absolvenți din acest program cariere au stabilit și poziții de conducere în cadrul industriei. Gradul de top-up dă intrarea directă în ultimul an de gradul Computing pentru studenții internaționali, cu calificările necesare diploma de calcul.

Bsc (Hons) de calcul

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Campus La zi 3 - 5 anii August 2019 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

Acest program este predat în EAU. BSc (Hons) Programul Computing își propune să ofere o educație amplă în sisteme de calcul și de informații de afaceri. Este curs central în grupul de calcul de grade, care încorporează atât opțiunile din BSC (Hons) Computing & Website Dezvoltare și BSC (Hons) Computer Networks & securitate și, prin urmare, alegerea cea mai flexibilă a tuturor gradelor de calcul disponibile pentru a studia la Bolton .

MS în calcul

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

SZABIST ofera o perioada de patru ani (opt semestre), BS (Computing), grad, cu specializări în tehnologia informaţiei.Programul de BS este în esenţă un program de seară şi constă din 48 de cursuri, cu un total de 144 de ore de credit, Internship şi trecerea

Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Licențiat în Tehnologia Informației și Informatică - Gradul CIT permite elevilor să îmbrățișeze tehnologiile actuale și viitoare de calcul, precum și tehnologiile informaționale actuale și viitoare. Elevii CIT sunt obligați să ia șase cursuri într-o concentrație de grade pentru a le pune pe o cale de transformare a pasiunilor lor într-o carieră.

Licențiat în Computere Aplicate

Ming Chuan University
Campus Online 4 anii Septembrie 2019 Taiwan Taoyuan

Programul Applied Computing (AC) este primul program IT din Taiwan, realizat în întregime în limba engleză timp de patru ani. A fost fondată în 2003. AC este un program globalizat în ceea ce privește conținutul cursului, surse de profesori, instituții de internship și locuri de muncă viitoare. Obiectivele programului sunt definite clar. Toți profesorii sunt profesioniști și entuziaști. Materialele didactice sunt personalizate pentru studenți. Programul se ocupă atât de tehnologie, echipamente, cât și de culturi. Performanțele absolvenților în industrii au fost remarcabile și foarte apreciate.

BSc Informatică și Științe informatice

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus La zi 3 - 4 anii Septembrie 2019 China Suzhou

Acest program este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe pe calculator și abilități tehnice pentru cercetare, dezvoltare și suport tehnic. Elevii vor învăța cum să utilizeze în mod creativ abilitățile pentru a rezolva problemele practice și pentru a dezvolta tehnologii de ultimă generație.

Licențiat în științe (onoruri) în domeniul calculului de rețea (Top Up)

Informatics Academy
Campus La zi Part time 12 - 16 luni Septembrie 2019 Singapore

Combinația de computere și rețele de telecomunicații ne-a schimbat lumea. La finalizarea cursului, veți dobândi cunoștințe și cunoștințe despre bazele, tehnicile, limitările, evoluțiile, tendințele și aplicațiile calculatoarelor de rețea și veți avea experiență și abilități în proiectarea, crearea, dezvoltarea și întreținerea rețelelor și a computerelor și software-ului care rulează pe partea de sus a acestora.