Filter
Licență în Științe
Australia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul în Australia 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Domeniul tehnicilor de calcul acoperă o varietate largă de studii, inclusiv sisteme de informație, ingineria calculatoarelor, tehnologia informației, știința calculatoarelor și inginerie de software. Diferitele discipline de tehnici de calcul pot acoperi construirea și design-ul sistemelor de software și hardware, crearea calculatoarelor inteligente, structurarea informațiilor și cercetarea științifică.

Australia are al treilea cel mai mare număr de studenți străini din lume, în ciuda faptului că o comunitate de numai 23 de milioane. Acestea sunt acreditări academice puternice, dar instituțiile din Australia sunt la fel de foarte clasate ca cetățile care casa lor în jurul terenului natal.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Australia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Calcul, Australia

University of Southern Queensland (USQ)

Dacă doriți să studiați computerele și știința, atunci acesta este gradul pentru voi. Bachelor of Science (Computing) vă dezvoltă abilitățile și cunoștințele în mai multe ... [+]

Acest program este în prezent recredificat și, în consecință, este probabil să sufere modificări.

Dinamică, globală și în cerere

Dacă doriți să studiați computerele și știința, atunci acesta este gradul pentru voi. Bachelor of Science (Computing) vă dezvoltă abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii cheie de calcul, inclusiv dezvoltarea de software și sistemele informatice. Puteți combina aptitudinile de calcul cu alte studii științifice. Aceasta este o cale mare de studiu dacă doriți să deveniți un profesor de științe secundare și de calcul.

Problemați-solveri și gânditori inovatoare

Cursurile de calificare ale USQ sunt flexibile și relevante pentru o forță de muncă care se dezvoltă în știință și tehnologie. Ca absolvent, vei deveni un rezolvator de probleme mai bun și un gânditor inovativ. Veți avea un standard academic ridicat și un avantaj competitiv într-o carieră care este dinamică, globală și în cerere.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
July 2019
La zi
Part time
3 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză