Filter
Licență în Științe
China Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul in China 2019

Un BSc reprezintă un program de Licență în Științe și este un studiu universitar. În funcție de programul individual, studenții care obțin o diplomă de BSc pot alege să înceapă o carieră sau să își continue educația și să obțină o diplomă avansată.

Studiile tehnicilor de calcul pot acoperi dezvoltarea și design-ul sistemelor de hardware și de software, procesarea informațiilor, crearea de diferite tipuri de divertisment și media de comunicare și cercetare științifică pe calculatoare. Acest domeniu include diferite discipline precum tehnologia informației, inginerie de software, ingineria calculatoarelor și știința calculatoarelor.  

China, oficial Populară 's Republica China, este un stat suveran situat în Asia de Est. Este cea mai populată țară din lume 's, cu o populație de peste 1,35 miliarde de euro.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul in China 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Calcul, China

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Acest program este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe pe calculator și abilități tehnice pentru cercetare, dezvoltare și suport tehnic. Elevii vor învăța cum ... [+]

BSc Informatică și Științe informaticePrezentare generală

Acest program este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe pe calculator și abilități tehnice pentru cercetare, dezvoltare și suport tehnic. Elevii vor învăța cum să utilizeze în mod creativ abilitățile pentru a rezolva problemele practice și pentru a dezvolta tehnologii de ultimă generație.

De ce să alegeți Xipu Information and Computing Science?

Studiu aprofundat al teoriei și practicii în domeniul informaticii;Predarea de către profesori a experienței de muncă instituționalizate la nivel mondial, a experienței bogate de predare, a competențelor de cercetare și de colaborare în domeniul industriei;Încurajați elevii să prezinte și să publice rezultatele cercetărilor în conferințe și jurnale internaționale;Bursa de Studii pentru Studenții Universitari de Vară (SURF) oferă finanțare pentru studenți;Școala noastră creează o multitudine de oportunități de stagiu pentru studenți pentru a ajuta studenții să se conecteze la teorie cu practica;Elevii primesc o diplomă dublă de la 西交利物浦大学 și de la Universitatea din LiverpoolCunoștințe și abilitățiMasterat teoriile de bază ale informaticii, electronicii și ingineriei electrice;Înțelegerea cunoștințelor și abilităților relevante în matematică, inginerie software, proiectare și management;Abilitatea de a combina expertiza si abilitatile pentru a investiga si rezolva problemele complexe cu care se confrunta mediul de cercetare si industrie.curs... [-]
China Suzhou
Septembrie 2019
La zi
3 - 4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză