Filter
Licență în Științe
Croaţia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul în Croaţia 2019

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

Domeniul tehnicilor de calcul acoperă o varietate largă de studii, inclusiv sisteme de informație, ingineria calculatoarelor, tehnologia informației, știința calculatoarelor și inginerie de software. Diferitele discipline de tehnici de calcul pot acoperi construirea și design-ul sistemelor de software și hardware, crearea calculatoarelor inteligente, structurarea informațiilor și cercetarea științifică.

Prin intermediul programelor academice ale Croației International, student din diferite părți ale globului obține o experiență de învățare remarcabilă. Orașe ale țării oferă o locație perfectă pentru studenții care doresc să studieze studii diplomație, pace și conflict, de afaceri internațional și relațiilor internaționale.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Croaţia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Calcul, Croaţia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
RIT Croatia

Programul de licență de 4 ani de la Universitatea RIT Croatia din Dubrovnik și Zagreb pregătește studenții pentru profesii interesante și căutate în domeniile programării ... [+]

Programul de licență de 4 ani de la Universitatea RIT Croatia din Dubrovnik și Zagreb pregătește studenții pentru profesii interesante și căutate în domeniile programării, web-ului și a aplicațiilor mobile și a modelarea bazelor de date. Planificați-vă cariera cu noi!

De ce să studiezi la RIT Croatia ? Aflați mai multe .Burse și ajutor financiar

Pentru a sprijini studenții calificați în finanțarea studiilor, RIT Croatia a obținut peste 350.000 de euro pentru ajutor financiar pentru înscrierea în anul universitar 2019/2020. Bursele și ajutorul financiar sunt fonduri monetare aplicate pentru costul de școlarizare al universității de peste patru ani de studiu.... [-]

Croaţia Zagreb Dubrovnik
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză