BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de BSc în Calcul în Emiratele Arabe Unite 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  

Tehnicile de calcul reprezintă o activitate orientată spre obiectiv și implică algoritmi. Tehnicile de calcul constau din concepte precum design, dezvoltare și creare de sisteme de software și hardware, structurarea și procesarea informațiilor și cercetare științifică pe calculator.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Emiratele Arabe Unite 2019

4 Rezultate din Calcul, Emiratele Arabe Unite Filter

Bsc (Hons) de calcul (top-up)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Campus La zi 1 an August 2019 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

Acest program este predat în EAU. BSC (Hons) Computing este un curs bine stabilit în cadrul Universității și absolvenți din acest program cariere au stabilit și poziții de conducere în cadrul industriei. Gradul de top-up dă intrarea directă în ultimul an de gradul Computing pentru studenții internaționali, cu calificările necesare diploma de calcul.

Bsc (Hons) de calcul

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
Campus La zi 3 - 5 anii August 2019 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

Acest program este predat în EAU. BSc (Hons) Programul Computing își propune să ofere o educație amplă în sisteme de calcul și de informații de afaceri. Este curs central în grupul de calcul de grade, care încorporează atât opțiunile din BSC (Hons) Computing & Website Dezvoltare și BSC (Hons) Computer Networks & securitate și, prin urmare, alegerea cea mai flexibilă a tuturor gradelor de calcul disponibile pentru a studia la Bolton .

MS în calcul

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

SZABIST ofera o perioada de patru ani (opt semestre), BS (Computing), grad, cu specializări în tehnologia informaţiei.Programul de BS este în esenţă un program de seară şi constă din 48 de cursuri, cu un total de 144 de ore de credit, Internship şi trecerea

Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus La zi 4 anii Septembrie 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Licențiat în Tehnologia Informației și Informatică - Gradul CIT permite elevilor să îmbrățișeze tehnologiile actuale și viitoare de calcul, precum și tehnologiile informaționale actuale și viitoare. Elevii CIT sunt obligați să ia șase cursuri într-o concentrație de grade pentru a le pune pe o cale de transformare a pasiunilor lor într-o carieră.