BACHELORSTUDIES.RO

Compară Studii Universitare în Calcul Europa 2019

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Tehnicile de calcul reprezintă o activitate orientată spre obiectiv și implică algoritmi. Tehnicile de calcul constau din concepte precum design, dezvoltare și creare de sisteme de software și hardware, structurarea și procesarea informațiilor și cercetare științifică pe calculator.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Vezi Programe de Licență în Științe în Calcul Europa 2019

22 Rezultate din Calcul, Europa Filter

BSc Hons Sisteme de calcul

Ulster University, London & Birmingham Campuses
Campus La zi 18 luni September 2019 Regatul Unit London

Scopul general al cursului este de a oferi o educație bazată pe sisteme de calcul care va produce absolvenți echipați pentru a aplica cele mai bune practici în ingineria software pentru dezvoltarea unei game largi de sisteme informatice în organizații.

BSc în calcul

American College of Thessaloniki
Campus La zi September 2019 Grecia Thessaloniki

Trăim într-o lume digitală. Fie că o problemă se învârte în jurul valorii de inginerie, știință, sau de afaceri, în mod inevitabil, soluția va avea "de calcul" în centrul său. "Motorul de căutare", a devenit acum o prezență omniprezente în viața noastră personală și profesională ca mijloc de accesare cu ușurință informațiile necesare pentru că armatele în urmă cu doar câțiva ani ar fi cerut de cercetători și zile sau săptămâni pentru a compila și de a organiza luarea deciziilor.

Diplome de licență în calcul

DEI College
Campus La zi 3 anii September 2019 Grecia Thessaloniki

Sistemele informatice de toate tipurile sunt acum o parte importantă din viața noastră, cu sisteme bine-inginerie, fiabile și ușor de utilizat cruciale pentru supraviețuirea majorității organizațiilor. Personalul, care poate proiecta, implementa și mențin aceste sisteme în continuă evoluție sunt în cerere constantă.

Onoruri BSc în calcul

National College of Ireland
Campus La zi 4 anii September 2019 Irlanda Dublin

Noi toți vedem activitatea inginerului calculatorului în smartphone-uri noastre, serviciile noastre de afaceri, internet și fiecare aspect al vieții noastre. Această influență crescândă este, de asemenea evidentă în piața locurilor de muncă. Profesioniștii IT sunt în cerere foarte mare, cu un deficit competențe în zona. Acest grad vă va dota să profite de această oportunitate ...

BSC în tehnologia de procesare și internet (top-up)

Somerset College
Campus La zi 1 an September 2019 Regatul Unit Taunton

Dezvoltarea abilităților în calcul și veți fi angajare în întreaga lume. Acest sector industrial continuă să crească, iar cursurile noastre de gradul vă dota cu abilitățile angajatorii au nevoie de forta de munca lor. Ca urmare, absolvenții de calcul Somerset Colegiu bucura de perspective excelente și carieră plină.

Bachelor of Science în calcul aplicată (Hons)

Letterkenny Institute of Technology
Campus La zi Part time 4 anii September 2019 Irlanda Donegal Belgia Brussels Regatul Unit Belfast + 5 mai mult

Acest program nivel 8 este proiectat pentru a oferi o experiență absolvent cu o gamă largă de abilități fundamentale de calcul de la programe de calculator în cazul în care veți învăța să dea instrucțiuni de calculator pentru a spune ceea ce vrei tu să faci la arhitectura de calculator în cazul în care vă va învăța cum să instalați și să mențină calculatoare.

BSC în sistemele informatice şi de informaţii

University Centre Peterborough
Campus August 2019 Regatul Unit Peterborough

Ce seturi de acest curs în afară este gradul de flexibilitate.Este ideal dacă doriţi pentru a obţine o gamă largă de abilităţi de calcul de la web design şi crearea de reţele

BSC (Hons) Computing cu design creativ

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Cardiff

Acest program de calcul cu design creativ, livrat împreună cu Școala de Tehnologie din Cardiff și Școala de Artă și Design Cardiff, își propune să promoveze dezvoltarea studenților în domeniul calculului, cu un accent deosebit pe dezvoltarea oportunităților de creație și de design care sunt prezentate în cadrul disciplinei.

BSc (Hons) Computing pentru interacțiune

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Cardiff

Scopul Computing for Interaction își propune să ofere studenților dezvoltarea profesională și academică ca răspuns la nevoile angajatorilor.

BSc (Hons) în aplicații informatice

University of Stirling
Campus La zi 48 luni August 2019 Regatul Unit Stirling

Am dezvoltat cursul Computere aplicate împreună cu partenerii noștri de afaceri din sectorul IT pentru a vă ajuta să vă rezolvați penuria de aptitudini. Absolvenții noștri în domeniul calculatoarelor au o experiență excelentă în găsirea de locuri de muncă bine plătite din cauza faptului că ne-am concentrat pe expertiza practică.

BSC (Hons) în informatică

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus La zi 2 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Glasgow

Alegeți acest curs bine stabilit de calcul și vă veți califica pentru o gamă largă de cariere în dezvoltarea IT, management și suport tehnic. Acest grad de informatică este acreditat de Institutul Chartered pentru IT.

Licențiat în Inginerie Computațională

Aalto University
Campus La zi 3 - 5 anii August 2019 Finlanda Espoo

Vrei să știi cum funcționează lucrurile? Vă interesează simularea lumii fizice folosind computerele? Vino să studiezi ingineria computațională la Aalto !

BSc in Computing (Hons)

University of Gloucestershire
Campus La zi Part time 3 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Cheltenham + 1 mai mult

BSC (onoruri) de afaceri de calcul

Informatics Academy
Online La zi Part time 1 - 3 anii August 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Acest program echipează studenții cu un amestec de abilități tehnice IT și expertiză în afaceri care le pregătește pentru o carieră în roluri de conducere senior. Modulele de program sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințele și aptitudinile fundamentale cerute de angajatori în sectorul IT.

BSc (Hons) Computere aplicate (Top-Up)

Northumbria University London Campus
Campus La zi 1 an September 2019 Regatul Unit London

Programul a fost conceput pentru studenții cu o diplomă de bază sau HND care încearcă să-și perfecționeze calificările la o diplomă de licență în cadrul unui program intensiv rapid. La finalizarea acestui program Top-Up, elevii vor avea un grad complet de licență și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în dezvoltarea sistemelor sau de management.