BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de BSc în Calcul în Marea Britanie 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani pentru a fi terminat. În timp ce sunt la școală, studenții urmează o varietate de cursuri care să îi pregătească pentru studii suplimentare sau pentru viitoare oportunități de muncă.

Domeniul tehnicilor de calcul acoperă o varietate largă de studii, inclusiv sisteme de informație, ingineria calculatoarelor, tehnologia informației, știința calculatoarelor și inginerie de software. Diferitele discipline de tehnici de calcul pot acoperi construirea și design-ul sistemelor de software și hardware, crearea calculatoarelor inteligente, structurarea informațiilor și cercetarea științifică.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Marea Britanie 2019

17 Rezultate din Calcul, Regatul Unit Filter

BSc Hons Sisteme de calcul

Ulster University, London & Birmingham Campuses
Campus La zi 18 luni Septembrie 2019 Regatul Unit London

Scopul general al cursului este de a oferi o educație bazată pe sisteme de calcul care va produce absolvenți echipați pentru a aplica cele mai bune practici în ingineria software pentru dezvoltarea unei game largi de sisteme informatice în organizații.

BSC în tehnologia de procesare și internet (top-up)

Somerset College
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Regatul Unit Taunton

Dezvoltarea abilităților în calcul și veți fi angajare în întreaga lume. Acest sector industrial continuă să crească, iar cursurile noastre de gradul vă dota cu abilitățile angajatorii au nevoie de forta de munca lor. Ca urmare, absolvenții de calcul Somerset Colegiu bucura de perspective excelente și carieră plină.

Bachelor of Science în calcul aplicată (Hons)

Letterkenny Institute of Technology
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Irlanda Donegal Belgia Brussels Regatul Unit Belfast + 5 mai mult

Acest program nivel 8 este proiectat pentru a oferi o experiență absolvent cu o gamă largă de abilități fundamentale de calcul de la programe de calculator în cazul în care veți învăța să dea instrucțiuni de calculator pentru a spune ceea ce vrei tu să faci la arhitectura de calculator în cazul în care vă va învăța cum să instalați și să mențină calculatoare.

BSC în sistemele informatice şi de informaţii

University Centre Peterborough
Campus August 2019 Regatul Unit Peterborough

Ce seturi de acest curs în afară este gradul de flexibilitate.Este ideal dacă doriţi pentru a obţine o gamă largă de abilităţi de calcul de la web design şi crearea de reţele

BSC (Hons) Computing cu design creativ

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 - 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Cardiff

Acest program de calcul cu design creativ, livrat împreună cu Școala de Tehnologie din Cardiff și Școala de Artă și Design Cardiff, își propune să promoveze dezvoltarea studenților în domeniul calculului, cu un accent deosebit pe dezvoltarea oportunităților de creație și de design care sunt prezentate în cadrul disciplinei.

BSc (Hons) Computing pentru interacțiune

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 - 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Cardiff

Scopul Computing for Interaction își propune să ofere studenților dezvoltarea profesională și academică ca răspuns la nevoile angajatorilor.

BSc (Hons) în aplicații informatice

University of Stirling
Campus La zi 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling

Am dezvoltat cursul Computere aplicate împreună cu partenerii noștri de afaceri din sectorul IT pentru a vă ajuta să vă rezolvați penuria de aptitudini. Absolvenții noștri în domeniul calculatoarelor au o experiență excelentă în găsirea de locuri de muncă bine plătite din cauza faptului că ne-am concentrat pe expertiza practică.

BSC (Hons) în informatică

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus La zi 2 - 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Glasgow

Alegeți acest curs bine stabilit de calcul și vă veți califica pentru o gamă largă de cariere în dezvoltarea IT, management și suport tehnic. Acest grad de informatică este acreditat de Institutul Chartered pentru IT.

BSC (onoruri) de afaceri de calcul

Informatics Academy
Online La zi Part time 1 - 3 ani August 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Acest program echipează studenții cu un amestec de abilități tehnice IT și expertiză în afaceri care le pregătește pentru o carieră în roluri de conducere senior. Modulele de program sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințele și aptitudinile fundamentale cerute de angajatori în sectorul IT.

BSc in Computing (Hons)

University of Gloucestershire
Campus La zi Part time 3 - 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Cheltenham + 1 mai mult

BSc (Hons) Computere aplicate (Top-Up)

Northumbria University London Campus
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Regatul Unit London

Programul a fost conceput pentru studenții cu o diplomă de bază sau HND care încearcă să-și perfecționeze calificările la o diplomă de licență în cadrul unui program intensiv rapid. La finalizarea acestui program Top-Up, elevii vor avea un grad complet de licență și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în dezvoltarea sistemelor sau de management.

Bsc (Hons) de calcul (top-up)

Arden University
Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Livrat 100% on-line, acest grad vă va permite să explorați ultimele teorii, tehnici și probleme de calcul. Veți stăpâni abilitățile practice și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a avansa în lumea rapidă de calcul.

Bsc (hons) computere (computere mobile) (reîncărcare)

Arden University
Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Dacă sunteți dornici să explorați domeniul amplu al computerelor mobile și relevanța acestora pentru afaceri și industrie, atunci nu mai căutați.

Bsc (hons) computere (computere mobile)

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Dacă sunteți dornici să explorați domeniul amplu al computerelor mobile și relevanța acestora pentru afaceri și industrie, atunci nu mai căutați.

Bsc (hons) computere (managementul informațiilor) (reîncărcare)

Arden University
Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Informația este putere, iar cunoașterea modului de a gestiona o gamă de date accesate printr-o varietate de tehnologii în sprijinul unei organizații este o abilitate valoroasă.