Filter
Licență în Științe
Oceania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Universitare în Calcul în Oceania 2019

Instituțiile acaemice din întreaga lume oferă programe de BSc sau Licență în Științe. Acest program de studiu universitar popular este de ajutor și îi pregătește pe studenți pentru locuri de muncă sau pentru programe avansate de studiu. Majoritatea programelor de BSc durează între trei și cinci ani pentru a fi terminat.

Cei care studiază în domeniul tehnicilor de calcul pot explora o varietate de subiecte, inclusiv dezvoltarea și design-ul sistemelor, hardware, software, managementul informațiilor, structurare și procesare și crearea diferitelor forme de media.

Vrei să studieze în Oceania? Cele două mai în destinațiile din studiu a cererii pe Oceania: Australia și Noua Zeelandă, atât împreună ofera o aventură de studiu mai puțin frecvente și foarte distinctiv.

Vezi Programe de Licență în Științe în Calcul în Oceania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Calcul, Oceania

University of Southern Queensland (USQ)

Dacă doriți să studiați computerele și știința, atunci acesta este gradul pentru voi. Bachelor of Science (Computing) vă dezvoltă abilitățile și cunoștințele în mai multe ... [+]

Acest program este în prezent recredificat și, în consecință, este probabil să sufere modificări.

Dinamică, globală și în cerere

Dacă doriți să studiați computerele și știința, atunci acesta este gradul pentru voi. Bachelor of Science (Computing) vă dezvoltă abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii cheie de calcul, inclusiv dezvoltarea de software și sistemele informatice. Puteți combina aptitudinile de calcul cu alte studii științifice. Aceasta este o cale mare de studiu dacă doriți să deveniți un profesor de științe secundare și de calcul.

Problemați-solveri și gânditori inovatoare

Cursurile de calificare ale USQ sunt flexibile și relevante pentru o forță de muncă care se dezvoltă în știință și tehnologie. Ca absolvent, vei deveni un rezolvator de probleme mai bun și un gânditor inovativ. Veți avea un standard academic ridicat și un avantaj competitiv într-o carieră care este dinamică, globală și în cerere.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
July 2019
La zi
Part time
3 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză