Filter
Licență în Științe
Ţările de Jos Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul în Olanda 2019

Instituțiile acaemice din întreaga lume oferă programe de BSc sau Licență în Științe. Acest program de studiu universitar popular este de ajutor și îi pregătește pe studenți pentru locuri de muncă sau pentru programe avansate de studiu. Majoritatea programelor de BSc durează între trei și cinci ani pentru a fi terminat.

Tehnicile de calcul implică activități care necesită, utilizează sau crează algoritmi prin mașini precum calculatoarele. Acest domeniu include diverse studii și teme, inclusiv ingineria de software, sisteme de informații, știința calculatoarelor, ingineria calculatoarelor și tehnologia informației.  

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Olanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Calcul, Ţările de Jos

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Radboud University

În timpul programului, veți studia principiile computerelor, programării și metodelor de soluționare (algoritmi). Veți cunoaște teorii, metode și instrumente care permit ... [+]

Oriunde te uiți vedeți aplicații ale științei informatice. Acestea au un impact semnificativ asupra societății. Software-ul inteligent îmbunătățește precizia diagnosticului unui cancer mamar, iar sistemele pot aloca refugiaților în mod egal printre județe. Credeți că oamenii de știință de calculator își petrec întreaga zi singură în spatele unui computer? Mai gandeste-te! În acest domeniu, veți lucra împreună cu experți în matematicieni, medici și inteligență artificială. Împreună vă veți strădui să găsiți o soluție care servește optim utilizatorilor. Vreți să știți ce este exact știința computerelor și dacă este programul pentru dvs.? Citiți mai multe despre știința calculatoarelor aici!... [-]

Ţările de Jos Nijmegen
September 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză