BACHELORSTUDIES.RO

Studiu de BSc în Calcul în Olanda

Vezi Programe de BSc în Calcul în Olanda 2019

Instituțiile acaemice din întreaga lume oferă programe de BSc sau Licență în Științe. Acest program de studiu universitar popular este de ajutor și îi pregătește pe studenți pentru locuri de muncă sau pentru programe avansate de studiu. Majoritatea programelor de BSc durează între trei și cinci ani pentru a fi terminat.

Tehnicile de calcul implică activități care necesită, utilizează sau crează algoritmi prin mașini precum calculatoarele. Acest domeniu include diverse studii și teme, inclusiv ingineria de software, sisteme de informații, știința calculatoarelor, ingineria calculatoarelor și tehnologia informației.  

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Olanda 2019

1 Rezultate din Calcul, Ţările de Jos

Facultatea de Științe în Informatică

Radboud University
Campus La zi 3 anii September 2019 Ţările de Jos Nijmegen

În timpul programului, veți studia principiile computerelor, programării și metodelor de soluționare (algoritmi). Veți cunoaște teorii, metode și instrumente care permit IT-ului, specialiștilor, să creeze software fiabil și ușor de utilizat și să analizeze modul în care oamenii interacționează cu computerele și software-ul. Veți învăța să utilizați diferite perspective și să lucrați împreună cu diferite discipline, lucru pe care veți avea nevoie mai târziu atunci când lucrați. Puteți alege să vă extindeți și să vă lărgiți cunoștințele, specializându-vă în securitatea informatică sau software-ul și știința datelor.