Filter
Licență în Științe
Singapore Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul în Singapore 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Domeniul tehnicilor de calcul acoperă o varietate largă de studii, inclusiv sisteme de informație, ingineria calculatoarelor, tehnologia informației, știința calculatoarelor și inginerie de software. Diferitele discipline de tehnici de calcul pot acoperi construirea și design-ul sistemelor de software și hardware, crearea calculatoarelor inteligente, structurarea informațiilor și cercetarea științifică.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Singapore 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Calcul, Singapore

TMC Academy

Acest grad este un program de "top-up" pentru titularii de diplome relevante Diplomă înaltă de la Școala TMC de IT, Digital Media și de comunicare în masă. Grad ... [+]

Premiat de Universitatea din Greenwich

Acest grad este un program de "top-up" pentru titularii de diplome relevante Diplomă înaltă de la Școala TMC de IT, Digital Media și de comunicare în masă. Gradul oferă studenților o abordare actualizată a evoluției recente în domeniul calculului și a tendințelor actuale ale pieței.

Acesta ajută elevii să înțeleagă cerințele aplicațiilor bazate pe web, permițând studenților să dezvolte abilități cum ar fi tehnicile de analiză și modelare. Dezvoltă o mai bună înțelegere a capabilităților hardware și software și a abordărilor de rezolvare a problemelor legate de dezvoltarea software-ului.

Full-Time: 12 luni *... [-]

Singapore
Iulie 2019
La zi
Part time
12 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Informatics Academy

Combinația de computere și rețele de telecomunicații ne-a schimbat lumea. La finalizarea cursului, veți dobândi cunoștințe și cunoștințe despre bazele, tehnicile, limităr ... [+]

Prezentare generală a programului

Combinația de computere și rețele de telecomunicații ne-a schimbat lumea. De la telefonul mobil în buzunar la supercomputerele folosite pentru modelarea climatului pământului, computerele fac parte integrantă din viața noastră socială și de muncă de astăzi. Cuplată cu o creștere masivă a infrastructurii noastre de comunicații, aceasta a dus la o societate în care oamenii sunt obișnuiți să interacționeze cu informații și cu alți oameni din întreaga lume.

Acest lucru a deschis oportunități interesante pentru persoanele care știu să creeze și să gestioneze aceste rețele și computerele care le utilizează și o diplomă în domeniul calculului de rețea vă poate ajuta să utilizați acest potențial. A fi un practicant eficient în acest domeniu necesită capacitatea de a rămâne la curent cu tehnologiile în continuă schimbare și cu competența de a aplica eficient aceste tehnologii.... [-]

Singapore
Septembrie 2019
La zi
Part time
12 - 16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză