Filter
Licență în Științe
Taiwan Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Calcul în Taiwan 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Domeniul tehnicilor de calcul acoperă o varietate largă de studii, inclusiv sisteme de informație, ingineria calculatoarelor, tehnologia informației, știința calculatoarelor și inginerie de software. Diferitele discipline de tehnici de calcul pot acoperi construirea și design-ul sistemelor de software și hardware, crearea calculatoarelor inteligente, structurarea informațiilor și cercetarea științifică.

Taiwan, oficial Republica Populară Chineză, este un stat în Asia de Est și prima republică constituțională în Asia. Taiwan are mai multe universități bune, multe dintre care au încheiat acorduri de schimb cu universități străine, și acestea sunt o modalitate buna de a experimenta viața în Taiwan.

Programe de Licență în Științe de Top în Calcul în Taiwan 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Calcul, Taiwan

Ming Chuan University

Programul Applied Computing (AC) este primul program IT din Taiwan, realizat în întregime în limba engleză timp de patru ani. A fost fondată în 2003. AC este un program g ... [+]

Programul Applied Computing al International College a fost înființat în 2003. În conformitate cu tendințele globale, diferite de celelalte departamente IT din Taiwan, toate cursurile furnizate sunt realizate în întregime în engleză timp de patru ani. Studenții noștri provin nu numai din Taiwan, ci și din diferite țări din întreaga lume. Programul utilizează ACM IT 2008 și IS 2010 ca arhitectură de referință pentru a proiecta un cadru de curs pentru a se conforma dezvoltării înfloritoare a industriei IT.

Evoluții / Realizări

Programul Applied Computing (AC) este primul program IT din Taiwan, realizat în întregime în limba engleză timp de patru ani. A fost fondată în 2003. AC este un program globalizat în ceea ce privește conținutul cursului, surse de profesori, instituții de internship și locuri de muncă viitoare. Obiectivele programului sunt definite clar. Toți profesorii sunt profesioniști și entuziaști. Materialele didactice sunt personalizate pentru studenți. Programul se ocupă atât de tehnologie, echipamente, cât și de culturi. Performanțele absolvenților în industrii au fost remarcabile și foarte apreciate. Caracteristicile acestui program sunt rezumate mai jos:... [-]

Taiwan Taoyuan
September 2019
4 anii
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză