BACHELORSTUDIES.RO

Compară 27 Studii Universitare în Calcul

Tehnologia de calculator a schimbat complet lumea așa cum o știm. Fiecare industrie a beneficiat de ea, și avansuri curente a se asigura că cei cu abilități de calculator va rămâne în mare a cererii de noi posturi deschide în toate domeniile de afaceri. Cei care caută să umple acele poziții doresc solicitanții care nu au combinația perfectă de educație și experiență, care o Bachelor of Science (BSc) în Computing poate da.

Deci, ce este un BSc în Computing? Ea deschide noi uși de ocazie pentru a vă în domeniul tehnicii de calcul prin a te invata fundamentele de design pe computer și programare. Cursuri este orientat spre intelegerea programe de calculator și funcția lor, precum și cererile de aceste programe au în lumea reală. Cursuri avansate vă permit să pună ceea ce ați învățat la încercare prin practicums din lumea reală.

Veți găsi, ca te aventurezi pe piața muncii că nu există nici o lipsă de candidați care doresc să lucreze în calculatoare. Potentialii angajatori vor dori, prin urmare, pentru a se asigura că candidații au demonstrat diligența necesară pentru a supraviețui într-o astfel de industrie competitivă. BSc tău arată dorința de a avansa abilitățile dumneavoastră proprii în funcție de cerințele industriei.

În timp ce taxele de școlarizare și va diferi în funcție de natura a cursului care vă înscrieți în și localizarea școlii esti participa, finanțe nu ar trebui să fie privite ca un factor de descurajare pentru continuarea educatia ta. Ajutorul financiar poate fi disponibil pentru tine, dacă vă calificați.

Odată ce ați grad dumneavoastră în mână, s-ar putea să fie pregătiți pentru a lucra în orice număr de industrii. Cariere disponibile includ arhitect de date și programator, IT profesionale, și administrator de rețea.Firme independente de consultanta poate permite să poarte orice din aceste pălării diferite pentru mai mulți clienți.

 

Prea mulți oameni sunt speriat de posibilitatea de a continua educația lor, datorită faptului că de lucru și să meargă la școală sunt de multe ori se exclud reciproc. Cu cursuri on-line, puteți seta propriile ore și completeze educația în timp ce lucrezi. Dacă sunteți interesat în construirea abilitățile dumneavoastră de calcul prin intermediul unor studii on-line, căuta pur și simplu pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

27 Rezultate din Calcul Filter

Bsc (Hons) de calcul (top-up)

Arden University
Online La zi Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Livrat 100% on-line, acest grad vă va permite să explorați ultimele teorii, tehnici și probleme de calcul. Veți stăpâni abilitățile practice și înțelegerea de care aveți nevoie pentru a avansa în lumea rapidă de calcul.

Licențiat în Web și în computerele mobile / Tehnologia informației

RIT Croatia
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Croaţia Zagreb Dubrovnik + 1 mai mult

Programul de licență de 4 ani de la Universitatea RIT Croatia din Dubrovnik și Zagreb pregătește studenții pentru profesii interesante și căutate în domeniile programării, web-ului și a aplicațiilor mobile și a modelarea bazelor de date. Planificați-vă cariera cu noi!

BSc (Hons) Computere aplicate (Top-Up)

Northumbria University London Campus
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Regatul Unit London

Programul a fost conceput pentru studenții cu o diplomă de bază sau HND care încearcă să-și perfecționeze calificările la o diplomă de licență în cadrul unui program intensiv rapid. La finalizarea acestui program Top-Up, elevii vor avea un grad complet de licență și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în dezvoltarea sistemelor sau de management.

BSc in Computing (Hons)

University of Gloucestershire
Campus La zi Part time 3 - 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Cheltenham + 1 mai mult

BSc Informatică și Științe informatice

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus La zi 3 - 4 ani Septembrie 2019 China Suzhou

Acest program este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe pe calculator și abilități tehnice pentru cercetare, dezvoltare și suport tehnic. Elevii vor învăța cum să utilizeze în mod creativ abilitățile pentru a rezolva problemele practice și pentru a dezvolta tehnologii de ultimă generație.

BSC (onoruri) de afaceri de calcul

Informatics Academy
Online La zi Part time 1 - 3 ani August 2019 Regatul Unit Manchester + 1 mai mult

Acest program echipează studenții cu un amestec de abilități tehnice IT și expertiză în afaceri care le pregătește pentru o carieră în roluri de conducere senior. Modulele de program sunt concepute pentru a oferi studenților cunoștințele și aptitudinile fundamentale cerute de angajatori în sectorul IT.

Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Emiratele Arabe Unite Dubai

Licențiat în Tehnologia Informației și Informatică - Gradul CIT permite elevilor să îmbrățișeze tehnologiile actuale și viitoare de calcul, precum și tehnologiile informaționale actuale și viitoare. Elevii CIT sunt obligați să ia șase cursuri într-o concentrație de grade pentru a le pune pe o cale de transformare a pasiunilor lor într-o carieră.

Licențiat în Inginerie Computațională

Aalto University
Campus La zi 3 - 5 ani August 2019 Finlanda Espoo

Vrei să știi cum funcționează lucrurile? Vă interesează simularea lumii fizice folosind computerele? Vino să studiezi ingineria computațională la Aalto !

Bachelor of Science (Computing)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Online La zi Part time 3 ani Iulie 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 mai mult

Dacă doriți să studiați computerele și știința, atunci acesta este gradul pentru voi. Bachelor of Science (Computing) vă dezvoltă abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii cheie de calcul, inclusiv dezvoltarea de software și sistemele informatice. Puteți combina aptitudinile de calcul cu alte studii științifice. Aceasta este o cale mare de studiu dacă doriți să deveniți un profesor de științe secundare și de calcul.

Licențiat în Computere Aplicate

Ming Chuan University
Campus Online 4 ani Septembrie 2019 Taiwan Taoyuan

Programul Applied Computing (AC) este primul program IT din Taiwan, realizat în întregime în limba engleză timp de patru ani. A fost fondată în 2003. AC este un program globalizat în ceea ce privește conținutul cursului, surse de profesori, instituții de internship și locuri de muncă viitoare. Obiectivele programului sunt definite clar. Toți profesorii sunt profesioniști și entuziaști. Materialele didactice sunt personalizate pentru studenți. Programul se ocupă atât de tehnologie, echipamente, cât și de culturi. Performanțele absolvenților în industrii au fost remarcabile și foarte apreciate.

BSC (Hons) în informatică

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus La zi 2 - 4 ani Contactează şcoala Regatul Unit Glasgow

Alegeți acest curs bine stabilit de calcul și vă veți califica pentru o gamă largă de cariere în dezvoltarea IT, management și suport tehnic. Acest grad de informatică este acreditat de Institutul Chartered pentru IT.

Hons BSc în informatică

University of Johannesburg
Campus La zi 1 - 2 săptămâni Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg

Scopul principal al calificării BSC Onoruri este de a consolida și aprofunda cunoștințele și expertiza studenților în domeniul informaticii, precum și de a dezvolta capacitatea de cercetare în metodologia și tehnicile de ea. BSC Onoruri este, în esență, un grad de cursuri din care cel puțin 25% (30) din creditele sunt dedicate unui proiect de cercetare și de raportare sub supraveghere.

BSc (Hons) în aplicații informatice

University of Stirling
Campus La zi 48 luni Contactează şcoala Regatul Unit Stirling

Am dezvoltat cursul Computere aplicate împreună cu partenerii noștri de afaceri din sectorul IT pentru a vă ajuta să vă rezolvați penuria de aptitudini. Absolvenții noștri în domeniul calculatoarelor au o experiență excelentă în găsirea de locuri de muncă bine plătite din cauza faptului că ne-am concentrat pe expertiza practică.

BSc (Hons) Computing pentru interacțiune

Cardiff Metropolitan University
Campus La zi 3 - 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Cardiff

Scopul Computing for Interaction își propune să ofere studenților dezvoltarea profesională și academică ca răspuns la nevoile angajatorilor.

BSc în calcul

American College of Thessaloniki
Campus La zi Septembrie 2019 Grecia Thessaloniki

Trăim într-o lume digitală. Fie că o problemă se învârte în jurul valorii de inginerie, știință, sau de afaceri, în mod inevitabil, soluția va avea "de calcul" în centrul său. "Motorul de căutare", a devenit acum o prezență omniprezente în viața noastră personală și profesională ca mijloc de accesare cu ușurință informațiile necesare pentru că armatele în urmă cu doar câțiva ani ar fi cerut de cercetători și zile sau săptămâni pentru a compila și de a organiza luarea deciziilor.