BACHELORSTUDIES.RO

Licențe în Științe în Calcul

Compară 28 Studii Universitare în Calcul

Tehnologia de calculator a schimbat complet lumea așa cum o știm. Fiecare industrie a beneficiat de ea, și avansuri curente a se asigura că cei cu abilități de calculator va rămâne în mare a cererii de noi posturi deschide în toate domeniile de afaceri. Cei care caută să umple acele poziții doresc solicitanții care nu au combinația perfectă de educație și experiență, care o Bachelor of Science (BSc) în Computing poate da.

Deci, ce este un BSc în Computing? Ea deschide noi uși de ocazie pentru a vă în domeniul tehnicii de calcul prin a te invata fundamentele de design pe computer și programare. Cursuri este orientat spre intelegerea programe de calculator și funcția lor, precum și cererile de aceste programe au în lumea reală. Cursuri avansate vă permit să pună ceea ce ați învățat la încercare prin practicums din lumea reală.

Veți găsi, ca te aventurezi pe piața muncii că nu există nici o lipsă de candidați care doresc să lucreze în calculatoare. Potentialii angajatori vor dori, prin urmare, pentru a se asigura că candidații au demonstrat diligența necesară pentru a supraviețui într-o astfel de industrie competitivă. BSc tău arată dorința de a avansa abilitățile dumneavoastră proprii în funcție de cerințele industriei.

În timp ce taxele de școlarizare și va diferi în funcție de natura a cursului care vă înscrieți în și localizarea școlii esti participa, finanțe nu ar trebui să fie privite ca un factor de descurajare pentru continuarea educatia ta. Ajutorul financiar poate fi disponibil pentru tine, dacă vă calificați.

Odată ce ați grad dumneavoastră în mână, s-ar putea să fie pregătiți pentru a lucra în orice număr de industrii. Cariere disponibile includ arhitect de date și programator, IT profesionale, și administrator de rețea.Firme independente de consultanta poate permite să poarte orice din aceste pălării diferite pentru mai mulți clienți.

 

Prea mulți oameni sunt speriat de posibilitatea de a continua educația lor, datorită faptului că de lucru și să meargă la școală sunt de multe ori se exclud reciproc. Cu cursuri on-line, puteți seta propriile ore și completeze educația în timp ce lucrezi. Dacă sunteți interesat în construirea abilitățile dumneavoastră de calcul prin intermediul unor studii on-line, căuta pur și simplu pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb. 

28 Rezultate din Calcul

Bsc (hons) computere (computere mobile)

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 anii April 2019 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Dacă sunteți dornici să explorați domeniul amplu al computerelor mobile și relevanța acestora pentru afaceri și industrie, atunci nu mai căutați.


Licențiat în Informatică și Tehnologia Informației

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus La zi 4 anii September 2019 Emiratele Arabe Unite Dubai

Licențiat în Tehnologia Informației și Informatică - Gradul CIT permite elevilor să îmbrățișeze tehnologiile actuale și viitoare de calcul, precum și tehnologiile informaționale actuale și viitoare. Elevii CIT sunt obligați să ia șase cursuri într-o concentrație de grade pentru a le pune pe o cale de transformare a pasiunilor lor într-o carieră.


BSc (Hons) Computere aplicate (Top-Up)

Northumbria University London Campus
Campus La zi 1 an May 2019 Regatul Unit London

Programul a fost conceput pentru studenții cu o diplomă de bază sau HND care încearcă să-și perfecționeze calificările la o diplomă de licență în cadrul unui program intensiv rapid. La finalizarea acestui program Top-Up, elevii vor avea un grad complet de licență și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o carieră în dezvoltarea sistemelor sau de management.


Licențiat în Web și în computerele mobile / Tehnologia informației

RIT Croatia
Campus La zi 4 anii September 2019 Croaţia Zagreb Dubrovnik + 1 mai mult

Programul de licență de 4 ani de la Universitatea RIT Croatia din Dubrovnik și Zagreb pregătește studenții pentru profesii interesante și căutate în domeniile programării, web-ului și a aplicațiilor mobile și a modelarea bazelor de date. Planificați-vă cariera cu noi!


Licențiat în științe (onoruri) în domeniul calculului de rețea (Top Up)

Informatics Academy
Campus La zi Part time 12 - 16 luni May 2019 Singapore

Combinația de computere și rețele de telecomunicații ne-a schimbat lumea. La finalizarea cursului, veți dobândi cunoștințe și cunoștințe despre bazele, tehnicile, limitările, evoluțiile, tendințele și aplicațiile calculatoarelor de rețea și veți avea experiență și abilități în proiectarea, crearea, dezvoltarea și întreținerea rețelelor și a computerelor și software-ului care rulează pe partea de sus a acestora.


BSc in Computing (Hons)

University of Gloucestershire
Campus La zi Part time 3 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Cheltenham + 1 mai mult

BSc Informatică și Științe informatice

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus La zi 3 - 4 anii September 2019 China Suzhou

Acest program este conceput pentru a dota studenții cu cunoștințe pe calculator și abilități tehnice pentru cercetare, dezvoltare și suport tehnic. Elevii vor învăța cum să utilizeze în mod creativ abilitățile pentru a rezolva problemele practice și pentru a dezvolta tehnologii de ultimă generație.


Facultatea de Științe în Informatică

Radboud University
Campus La zi 3 anii September 2019 Ţările de Jos Nijmegen

În timpul programului, veți studia principiile computerelor, programării și metodelor de soluționare (algoritmi). Veți cunoaște teorii, metode și instrumente care permit IT-ului, specialiștilor, să creeze software fiabil și ușor de utilizat și să analizeze modul în care oamenii interacționează cu computerele și software-ul. Veți învăța să utilizați diferite perspective și să lucrați împreună cu diferite discipline, lucru pe care veți avea nevoie mai târziu atunci când lucrați. Puteți alege să vă extindeți și să vă lărgiți cunoștințele, specializându-vă în securitatea informatică sau software-ul și știința datelor.


Bsc (Hons) în calcul

Botho University
Online La zi 54 luni September 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 mai mult

Bachelor of Science Onoruri în Computing se adresează celor care doresc să intre în tehnologia informației (IT), sector ingineri software, ingineri de rețea, Game Developers, administratori de rețea, Designeri de baze de date, administratori de baze de date, web designeri, profesori / Lectori, Administratori de sistem, graficieni și manageri IT, pentru a numi doar câteva.


Licențiat în Inginerie Computațională

Aalto University
Campus La zi 3 - 5 anii August 2019 Finlanda Espoo

Vrei să știi cum funcționează lucrurile? Vă interesează simularea lumii fizice folosind computerele? Vino să studiezi ingineria computațională la Aalto !


Licențiat în Computere Aplicate

Ming Chuan University
Campus Online 4 anii September 2019 Taiwan Taoyuan

Programul Applied Computing (AC) este primul program IT din Taiwan, realizat în întregime în limba engleză timp de patru ani. A fost fondată în 2003. AC este un program globalizat în ceea ce privește conținutul cursului, surse de profesori, instituții de internship și locuri de muncă viitoare. Obiectivele programului sunt definite clar. Toți profesorii sunt profesioniști și entuziaști. Materialele didactice sunt personalizate pentru studenți. Programul se ocupă atât de tehnologie, echipamente, cât și de culturi. Performanțele absolvenților în industrii au fost remarcabile și foarte apreciate.


BSC (Hons) în informatică

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment
Campus La zi 2 - 4 anii September 2019 Regatul Unit Glasgow

Alegeți acest curs bine stabilit de calcul și vă veți califica pentru o gamă largă de cariere în dezvoltarea IT, management și suport tehnic. Acest grad de informatică este acreditat de Institutul Chartered pentru IT.


Bachelor of Science (Computing)

University of Southern Queensland (USQ)
Campus Online La zi Part time 3 anii July 2019 Australia Toowoomba Australia Online + 3 mai mult

Dacă doriți să studiați computerele și știința, atunci acesta este gradul pentru voi. Bachelor of Science (Computing) vă dezvoltă abilitățile și cunoștințele în mai multe domenii cheie de calcul, inclusiv dezvoltarea de software și sistemele informatice. Puteți combina aptitudinile de calcul cu alte studii științifice. Aceasta este o cale mare de studiu dacă doriți să deveniți un profesor de științe secundare și de calcul.


Hons BSc în informatică

University of Johannesburg
Campus La zi 1 - 2 săptămâni February 2020 Africa de Sud Johannesburg

Scopul principal al calificării BSC Onoruri este de a consolida și aprofunda cunoștințele și expertiza studenților în domeniul informaticii, precum și de a dezvolta capacitatea de cercetare în metodologia și tehnicile de ea. BSC Onoruri este, în esență, un grad de cursuri din care cel puțin 25% (30) din creditele sunt dedicate unui proiect de cercetare și de raportare sub supraveghere.


BSc (Hons) în aplicații informatice

University of Stirling
Campus La zi 48 luni August 2019 Regatul Unit Stirling

Am dezvoltat cursul Computere aplicate împreună cu partenerii noștri de afaceri din sectorul IT pentru a vă ajuta să vă rezolvați penuria de aptitudini. Absolvenții noștri în domeniul calculatoarelor au o experiență excelentă în găsirea de locuri de muncă bine plătite din cauza faptului că ne-am concentrat pe expertiza practică.