Filter
Licență în Științe
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Universitare în Cloud Computing

O diplomă de licență oferă studenților șansa de a câștiga un avantaj competitiv pe măsură ce se pregătesc pentru lumea profesională. Programele se concentrează, de obicei, pe cursuri de știință și matematică și durează între doi și patru ani. Elevii care primesc o diplomă de licență pot fi mai adaptabili, mai flexibili și cu mai multe fațete în mediile de lucru viitoare.

Ce este un BSC în Cloud Computing? Acest grad poate oferi studenților o educație în diferite domenii ale tehnologiei informatice, cum ar fi programarea, rețelele, proiectarea și managementul software-ului. Elevii pot dobândi o înțelegere a principiilor managementului cloud și o cunoaștere a celor mai recente tendințe în domeniul cloud computing. De asemenea, aceștia pot învăța cum să treacă prin diferite concepte legate de crearea de rețele, virtualizare și navigarea în procesul serverului.

Elevii care primesc acest grad își pot îmbunătăți comunicările și abilitățile tehnice, în timp ce învață să lucreze cu diferite sisteme tehnologice. De asemenea, ei pot dobândi capacitatea de a rezolva problemele care pot apărea în acest domeniu și în căutarea personală a acestora.

Costul unui BSc în Cloud Computing variază. Depinde de costurile universității și de durata programului. Studenții potențiali ar trebui să caute diferite școli pentru a găsi un program care oferă ceea ce caută.

Un absolvent cu acest grad ar putea găsi o carieră ca administrator de sistem de cloud, arhitect de cloud, specialist în date de mare valoare, inginer de software sau designer. Locurile de muncă pot fi găsite în departamentul de tehnologie al oricărei companii care utilizează tehnologie cloud și alte tehnologii informatice. Unii absolvenți merg în alte domenii, cum ar fi jurnalismul, cu accent pe tehnologie. Experții în cloud computing sunt adesea foarte căutați, deoarece multe companii au acum rețele de cloud publice sau private. Absolvenții își pot folosi abilitatea de a depana problemele și de a îmbunătăți serviciile software actuale și cloud în medii profesionale de lucru.

O diplomă de licență în Cloud Computing este oferită în întreaga lume la diferite colegii și universități. Pentru cei care preferă flexibilitatea de a studia la domiciliu, există și o serie de opțiuni online, de asemenea. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Cloud Computing

Full Sail University

În acest program de licență accelerat lui, vei deveni familiarizați cu tehnologiile cloud utilizate pentru a manipula și furniza informații mass-media bogate pentru între ... [+]

Tehnologii cloud de licență de ieri

Acest program introduce pe elevi la diverse instrumente și limbaje de scripting implicate în gestionarea definite de software centre de date (nori), și explorează teme de securitate, inclusiv, utilizarea API și gestionarea sistemului.

Repere de curs: Sisteme de operare pe calculator Sistem de scripting privind elementele fundamentale Avansate de rețea Technologies Tehnologii de virtualizare Automatizarea de resurse de implementare

Pe măsură ce lumea continuă să depindă tot mai mult pe tehnologie pentru a comunica și de a face afaceri, profesioniști care ajuta companiile să gestioneze și să mențină datele lor sunt în mod continuu în cerere. Datorită creșterii exponențiale a acestor date, accentul în domeniul tehnologiei informației a trecut la virtualizare - "nor" - si cei din domeniul IT au nevoie de acum un set de aptitudini care poate facilita această schimbare.... [-]

Statele Unite ale Americii Winter Park
Ianuarie 2020
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză