BACHELORSTUDIES

Compară 2 Studii Universitare în Comerț

O BSC, sau Bachelor of Science, este un curs universitar de studii. Este nevoie, de obicei, între trei și cinci ani pentru finalizarea, în funcție de programul special gradul ales. Elevii vor începe de obicei cu mai multe cursuri generale, de a trece la subiecte mai avansate în domeniul lor în anii următori.

Ce este un BSc în comerț? O diplomă de licență în comerț este structurat pentru a oferi studenților cu o varietate de abilități manageriale, precum și a le permite să dezvolte abilitățile lor într-o anumită zonă de afaceri. Cursurile vor include de obicei studii de afaceri de bază, cum ar fi de marketing, contabilitate, finanțe, economie, statistici, resurse umane și tehnologia informației. În unele cazuri, elevii pot majora într-o anumită zonă.În alte programe, nu există nici un oficial important disponibile, dar studenții pot concentra electives lor într-o zonă centrală, cum ar fi contabilitate, economie, bancar, comunicații, sisteme informatice de management, marketing, relații de muncă, de gestionare a riscurilor, și a spiritului antreprenorial.

O diplomă în comerț îmbunătățește abilitățile absolvenților în comunicare, rezolvarea problemelor, planificarea, conducerea, și de gestionare a timpului. Aceste competențe sunt aplicabile în multe cariere, și va asista în mod special în dobândirea poziții mai bune, care necesită un fundal de afaceri.

Costul acestui grad variază foarte mult, în funcție de durata programului și instituția participat. Mulți oameni aleg acum instituții online, ca o modalitate de a reduce o parte din cheltuieli.

Absolvenții cu diplomă de licență în comerț au o mare varietate de cariere deschise acestora, în funcție de ceea ce se concentreze au ales pentru majore sau electives lor.Printre acestea se numără contabil, auditor, analist financiar, ofițer bancar, broker, administrator de baze de date, sisteme de analist, economist, director de marketing, reprezentant de vânzări, manager de resurse umane, manager de publicitate, consultant, Account Executive, și manager operatiuni. Practic, fiecare companie, atât publice, cât și private, necesită aceste abilități.

Diplome de licență Online din comerț sunt disponibile de la mai multe instituții diferite din întreaga lume. Această metodă de studiu permite cea mai mare flexibilitate pentru cei care au nevoie pentru a lucra sau au alte obligații care stau în calea unui program de clasă tradițională. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

2 Rezultate din Comerț Filter

Licențiat în antreprenoriat în comerț și organizații

Tio University of Applied Sciences
BSc
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Aflați trucurile profesiei de marketing (online). Lumea de marketing te caută! După obținerea diplomei de licență pentru Antreprenoriat și Organizații în Comerț, știți cum să ...

Citeste mai mult

B.Sc. Managementul ingineriei: inginerie cu comerț

Poznan University of Technology
BSc
01 Oct 2020
<
Normă întreagă
<
7 semestre
Engleză
Campus

Cursul oferă competențe nu numai în management, economie și drept, ci și în disciplinele de inginerie. Astfel de competențe permit absolventului profesionist să acționeze în c ...

Citeste mai mult