Filter
Licență în Științe
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Universitare în Computer Networking în Africa 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani pentru a fi terminat. În timp ce sunt la școală, studenții urmează o varietate de cursuri care să îi pregătească pentru studii suplimentare sau pentru viitoare oportunități de muncă.

Unele programe de calculator de rețea oferă expunerea la arhitectura de calculator, cu accent pe crearea de rețele și remedierea problemelor pe care le pot prezenta probleme la rețele. Studenții din aceste programe pot explora software-ul aferent și hardware, cu o înțelegere de aplicare a acestora la setările de afaceri.

O aventura de învățământ din Africa poate fi incitant, deoarece bogat patrimoniu tradițional continentului 's este atât de vitală pentru cultura. Africani ospitalitate legendara este primitoare pentru străini și orașele sale multietnice atât de interesant cu muzica africană, dans și arte, atât tradiționale și moderne, constituie alte lumi întregi de aplicare și încântare, și există o serie de experiențe estetice, oriunde ați merge pentru a compara și contrast cu culoarea, vârtej, miros, și sunete de o piata din Africa.

Vezi Programe de Licență în Științe în Computer Networking în Africa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Computer Networking, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Accra Institute Of Technology

Obiectivele programului Tehnologia informației - care este în linie cu misiunea de AIT, este de a produce absolvenți de calibru mare în domeniul tehnologiei informației, ... [+]

Obiectivele acestui Programul în domeniul tehnologiei informației - Care este în linie cu misiunea de AIT, este de a produce absolvenți de calibru mare în domeniul tehnologiei informației, folosind curriculum etalonat, la nivel internațional.

pe bază de aptitudini Programul este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe și abilități asociate în domeniul larg al Tehnologiei Informatiei Peste program de patru ani o gamă de subiecte generice vor fi susținute în scopul de a dezvolta student ca un absolvent de versatil și ca "elev de-a lungul vieții". Studenții de pe acest program va dobândi sisteme de proiectare, precum și abilități de comunicare și să fie pregătite pentru ocuparea forței de muncă într-un spectru larg de calcul, sau pentru studiu a continuat la nivel postuniversitar. Obiectivele sunt, prin urmare, să se asigure că: Fiecare absolvent de program va demonstra capacitatea de a dobândi, se aplică, și sintetiza noi cunoștințe în domeniul tehnologiei informației așa cum este necesar pentru a avea succes.... [-]

Ghana Accra