BACHELORSTUDIES.RO

Compară Studii Universitare în Computer Networking în Africa 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani pentru a fi terminat. În timp ce sunt la școală, studenții urmează o varietate de cursuri care să îi pregătească pentru studii suplimentare sau pentru viitoare oportunități de muncă.

Unele programe de calculator de rețea oferă expunerea la arhitectura de calculator, cu accent pe crearea de rețele și remedierea problemelor pe care le pot prezenta probleme la rețele. Studenții din aceste programe pot explora software-ul aferent și hardware, cu o înțelegere de aplicare a acestora la setările de afaceri.

O aventura de învățământ din Africa poate fi incitant, deoarece bogat patrimoniu tradițional continentului 's este atât de vitală pentru cultura. Africani ospitalitate legendara este primitoare pentru străini și orașele sale multietnice atât de interesant cu muzica africană, dans și arte, atât tradiționale și moderne, constituie alte lumi întregi de aplicare și încântare, și există o serie de experiențe estetice, oriunde ați merge pentru a compara și contrast cu culoarea, vârtej, miros, și sunete de o piata din Africa.

Vezi Programe de Licență în Științe în Computer Networking în Africa 2019

1 Rezultate din Computer Networking, Africa Filter

Licențiat în științe (CMN) în domeniul tehnologiei informației (EA) (sisteme de rețea)

Accra Institute Of Technology
Campus La zi Septembrie 2019 Ghana Accra

Obiectivele programului Tehnologia informației - care este în linie cu misiunea de AIT, este de a produce absolvenți de calibru mare în domeniul tehnologiei informației, folosind curriculum etalonat, la nivel internațional.