Filter
Licență în Științe
Cipru Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Rețele de calculatoare în Cipru 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  

Studiul a retelelor de calculatoare de multe ori include in curs de dezvoltare o înțelegere a diferitelor sisteme informatice utilizate de către întreprinderi și alte organizații. Elevii pot fi, de asemenea, expus la hardware-ul și software-ul implicat în crearea de rețele, precum și să dezvolte o înțelegere a tipurilor de sisteme utilizate în întreprinderi.

Cipru, oficial Republica Cipru, este o tara insula din Marea Mediterana de Est. Cipru este a treia cea mai mare și a treia cel mai populat insula din Marea Mediterană, și un stat membru al Uniunii Europene.

Programe de Licență în Științe de Top în Rețele de calculatoare în Cipru 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Rețele de calculatoare, Cipru

European University Cyprus

Programul de Inginerie informatică oferă studenților cu abilități de software, hardware și de inginerie electronică necesare pentru a proiecta, livra și să mențină sistem ... [+]

Programul de Inginerie informatică oferă studenților cu abilități de software, hardware și de inginerie electronică necesare pentru a proiecta, livra și să mențină sisteme de calcul eficiente și eficace. Programul dezvoltă abilități practice prin ample lucrări de proiect, acoperind calculatoare, electronice și sisteme integrate, precum și o bază solidă în principiile și teoria tehnicii de calcul.

Telecomunicații

Telecomunicații au fost unul dintre sectoarele cea mai rapidă creștere din întreaga lume, atât în ​​ceea ce privește tehnologia și de utilizare a pieței. Pentru a începe cu, în Europa, am văzut în ultimii 20 de ani, o revoltă extraordinară în utilizarea tehnologiei fără fir de telefon. În plus, Statele Unite, a cunoscut o expansiune explozivă a sistemelor de acces Wi-Fi, care au cucerit piața de date fără fir din cauza calculatorului de mare laptop și utilizarea telefonului inteligent. Cipru a fost, de asemenea, o parte a acestui sector în creștere rapidă, cu o cerere constantă în creștere în domenii cum ar fi comunicațiile prin satelit de comunicații maritime, căutare și salvare Comunicații, comunicațiile intra și inter-sistem, detecție la distanță etc. Concentrarea în telecomunicații își propune să pregătească studenții pentru o carieră practică ingineri în domeniul telecomunicațiilor.... [-]

Cipru Nicosia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză