BACHELORSTUDIES.RO

Compară Studii Universitare în Computer Networking Europa 2019

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

Rețele de calculatoare combină atât o expertiză în informatică, cu o înțelegere a tehnologiilor actuale și viitoare în rețele de calculatoare. Aceasta implică, de asemenea, analiza, proiectarea și implementarea de rețele care sunt cele mai potrivite pentru setările de afaceri diferite.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Vezi Programe de Licență în Științe în Computer Networking Europa 2019

7 Rezultate din Computer Networking, Europa Filter

BSC sisteme informatice și rețele (Hons)

University of Greenwich
Campus La zi Part time 3 - 6 săptămâni September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest program a fost creat ca răspuns la cererea industriei de absolvenți cu cunoștințe tehnice și aptitudinile necesare pentru a proiecta, de a crea, opera și întreține infrastructura de rețea pentru sisteme moderne de calculatoare distribuite.

Program de licență în informatică și inginerie, cu zece săptămâni introducere, specializare în domeniul sistemelor integrate

Kristianstad University Sweden
Campus La zi 4 anii September 2019 Suedia Kristianstad

Instruirea este destinat pentru cei care sunt interesați de tehnologie și calculatoare și doresc să influențeze lumea noastră cu tehnologia. Vrei să înveți să programeze și să obțină o pregătire tehnică largă care poate oferi locuri de muncă în multe industrii diferite.

BTech în sisteme informatice și rețele

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
Campus La zi 3 anii January 2020 Sri Lanka Malabe Australia Sydney Regatul Unit London + 4 mai mult

Universitatea Curtin din Australia, în colaborare cu SLIIT ofera Bachelor of Science în Computer Systems & Networking.

BSc Onoruri în securitatea rețelelor de calculatoare

University of Westminster
Campus La zi 3 - 4 anii September 2019 Regatul Unit London

Securitatea este un aspect vital al oricărui sistem în rețea, mai ales că dependența de infrastructurile de rețea a crescut în ultimele decenii. Acest curs se bazează pe mai mult de zece ani de experiență în domeniul educației în domeniul designului și susținerii rețelelor, iar scopul său este de a produce ingineri de rețea cu un fundal puternic în domeniul securității.

BSc (Hons) Rețele de calculatoare

Mediterranean College, Athens
Campus La zi 3 anii October 2019 Grecia Athens

Cursul BSc (Hons) Computer Networks and Security vă va pregăti pentru a deveni un specialist în rețea sau de securitate. Veți învăța abilitățile tehnice pentru a putea specifica și construi infrastructura fizică și abilitățile de dezvoltare software pentru a vă asigura că soluțiile sunt robuste și sigure.

Bachelor of Science în Inginerie Informatică

European University Cyprus
Campus La zi 4 anii September 2019 Cipru Nicosia

Programul de Inginerie informatică oferă studenților cu abilități de software, hardware și de inginerie electronică necesare pentru a proiecta, livra și să mențină sisteme de calcul eficiente și eficace. Programul dezvoltă abilități practice prin ample lucrări de proiect, acoperind calculatoare, electronice și sisteme integrate, precum și o bază solidă în principiile și teoria tehnicii de calcul.

B.Sc. Informatică - Sisteme și rețele informatice

Warsaw University of Technology
Campus La zi 8 semestre October 2019 Polonia Warsaw

Domeniul de studiu cuprinde tehnologia informației, controlul și robotica, electronica și telecomunicațiile. Sistemele și rețelele de calculatoare de la Warsaw University of Technology din Warsaw University of Technology acoperă numeroase varietăți de subiecte din diverse domenii tehnologice.