Filter
Licență în Științe
Grecia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Computer Networking în Grecia 2019

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

Un program de calculator în rețea include, de multe ori subiecte, cum ar fi conceptele teoretice din spatele rețelelor de calculatoare, software, hardware și configurații. Elevii pot dezvolta o înțelegere a desenelor și modelelor de program și diferențele dintre cele mai comune rețele. Aceste programe pot include, de asemenea, unele hands-on oportunități.

Grecia a dezvoltat sistemul lor de învățământ cu studii superioare în partea de sus. Peste 40% din toți grecii trăiesc în Atena și este, de asemenea, în cazul în care cele mai bune oportunități de a urmări un nivel de învățământ superior este. Marginita de Albania, Macedonia, Bulgaria și Turcia, Grecia este o perla turistică cu una din plajele fantastice lume.

Programe de Licență în Științe de Top în Computer Networking în Grecia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Computer Networking, Grecia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Mediterranean College, Athens

Cursul BSc (Hons) Computer Networks and Security vă va pregăti pentru a deveni un specialist în rețea sau de securitate. Veți învăța abilitățile tehnice pentru a putea sp ... [+]

Singurul program de licență din Grecia care se concentrează pe ambele rețeleIncorporează programa școlară pentru certificarea CCNA recunoscută de industrie de către Cisco.Oportunitate de a urmări CCNPCursurile Networks sunt livrate în laboratoarele Cisco Academy Computer Networks Labs certificate , cu echipamente wireless și convenționale.Module speciale privind securitatea rețelelor și hacking-ul etic .Studenții realizează proiecte și dezvoltă aplicații pentru afaceri reale .

Organizațiile trebuie să se asigure că informațiile pe care le dețin și le transferă prin intermediul rețelelor sunt sigure și confidențiale. Cu toate acestea, numeroase încălcări ale securității și incidentelor de hacking au demonstrat că aceasta este o bătălie continuă pentru întreprinderi, ceea ce la rândul său a creat o cerere pentru absolvenți calificați în rețele și securitate.... [-]

Grecia Athens
Octombrie 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză