BACHELORSTUDIES.RO

Compară 14 Studii Universitare în Computer Networking

Bachelor of Science, sau BSc, este unul dintr-o serie de distincții universitare de licență care au aproximativ patru ani pentru a câștiga. Mulți absolvenți de liceu aleg să lucreze spre o diplomă ca o metodă de creștere perspectivele lor de angajare și potențialul de câștig în ceea ce este de multe ori o industrie bazată pe știință.

Doar ceea ce este un BSc in Computer Networking? Acest grad de licență este câștigat în urma aproximativ 120 de ore de credit de studiu intensiv în domenii legate de automatizare calculator. Cele mai multe programe se concentrează pe oferirea de studenți instrumentele și abilitățile de care au nevoie pentru a teoretiza eficient, analiza, proiectarea și implementarea diferitelor procese algoritmice cu intenția de a în cele din urmă raționalizarea căile lumii trăiește, lucrează și piese de teatru. Zonele comune de studiu includ informatică, tehnologii informaționale, inginerie software, si imagistica medicala si informatica în o varietate de setări globale.

Bachelor of Science în Computer Networking poate fi folosit ca o piatra de hotar pentru un Master of Science în Computer Networking sau un domeniu similar. Unii absolvenți aleg să intre în forța de muncă imediat după primirea BSC în Computer Networking, și pentru a găsi că ei au mai multe oportunități disponibile pentru ei și potențialul mai bine castiga decat au facut înainte de a participa la colegiu.

Elevii Computer Networking Potențiali trebuie să se aștepte variatii considerabile a costurilor de program de gradul unu de licență la altul. Biroul de admitere de fiecare școală este o mare resursa pentru securizarea informații exacte și în timp util de școlarizare.

Absolvenții de calculator în rețea programe de licență sunt, în general, în stare să găsească poziții profitabile în o varietate de setări. Mulți merg la locul de muncă în domeniul IT, informatica sau științe cognitive; altele pot concentra pe un anumit domeniu de computer sau de inginerie generală.Unii absolvenți merge pe la locul de muncă în imagistica medicală și prelucrarea sau tehnologia informației. De asemenea, este posibil să se găsească locuri de muncă în software sau de dezvoltare de curriculum educațional. Un alt traseu posibil se întoarce la școală în urmărirea un Master of Science în Computer Networking sau un domeniu similar.

Un grad rețele de calculatoare poate duce la o cariera extrem de plină de satisfacții și profitabilă. Cei interesati in procesul de invatare mai multe ar trebui să exploreze mai multe programe de studii rețele de calculator on-line și on-campus disponibile la nivel global prin revizuirea listările noastre de program. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

14 Rezultate din Computer Networking Filter

BSc (Hons) Informatică (tehnologie de rețea) - Top Up

Western International College Online
Online La zi June 2019 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

Știința informatică schimbă în mod continuu felul în care trăim lumea noastră, în toate domeniile vieții de zi cu zi, fie că este vorba de știință, divertisment, educație, jocuri, comunicare, stil de viață. Acest lucru se realizează prin dezvoltarea de noi tehnologii și aplicații.

Licențiat în științe (CMN) în domeniul tehnologiei informației (EA) (sisteme de rețea)

Accra Institute Of Technology
Campus La zi September 2019 Ghana Accra

Obiectivele programului Tehnologia informației - care este în linie cu misiunea de AIT, este de a produce absolvenți de calibru mare în domeniul tehnologiei informației, folosind curriculum etalonat, la nivel internațional.

BSC sisteme informatice și rețele (Hons)

University of Greenwich
Campus La zi Part time 3 - 6 săptămâni September 2019 Regatul Unit London + 1 mai mult

Acest program a fost creat ca răspuns la cererea industriei de absolvenți cu cunoștințe tehnice și aptitudinile necesare pentru a proiecta, de a crea, opera și întreține infrastructura de rețea pentru sisteme moderne de calculatoare distribuite.

Program de licență în informatică și inginerie, cu zece săptămâni introducere, specializare în domeniul sistemelor integrate

Kristianstad University Sweden
Campus La zi 4 anii September 2019 Suedia Kristianstad

Instruirea este destinat pentru cei care sunt interesați de tehnologie și calculatoare și doresc să influențeze lumea noastră cu tehnologia. Vrei să înveți să programeze și să obțină o pregătire tehnică largă care poate oferi locuri de muncă în multe industrii diferite.

BSC (Hons) rețele de calculatoare

SLIIT COMPUTING
Campus La zi 1 an January 2020 Sri Lanka Colombo

De birou și strada mare la casa ta și mașina vă conduce, rețele de calculatoare sunt peste tot, ne ajută să trăim viața mai productive.

BTech în sisteme informatice și rețele

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
Campus La zi 3 anii January 2020 Sri Lanka Malabe Australia Sydney Regatul Unit London + 4 mai mult

Universitatea Curtin din Australia, în colaborare cu SLIIT ofera Bachelor of Science în Computer Systems & Networking.

Licență de informatică (rețele de calculator)

Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM
Campus La zi

Desigur O diplomă de licență în Informatică, B.Sc. (Computer Networking) (Onoruri) are ca scop de a produce absolvenți extrem de cunostinte si priceput în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor.

Bachelor of Science (onoruri), calculator și tehnologie de rețea (acordat de Universitatea Northumbria, Marea Britanie)

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
Campus La zi Part time 16 - 20 luni August 2019 Singapore

BSC (Hons) Calculatoare și Technology Network programul este conceput pentru a oferi un program de provocator pentru ca elevii să demonstreze pe deplin potențialul în ceea ce privește crearea de rețele de calculator, dezvoltarea de software și hardware de calculator în raport cu sistemele moderne de comunicații digitale ...

BSc Onoruri în securitatea rețelelor de calculatoare

University of Westminster
Campus La zi 3 - 4 anii September 2019 Regatul Unit London

Securitatea este un aspect vital al oricărui sistem în rețea, mai ales că dependența de infrastructurile de rețea a crescut în ultimele decenii. Acest curs se bazează pe mai mult de zece ani de experiență în domeniul educației în domeniul designului și susținerii rețelelor, iar scopul său este de a produce ingineri de rețea cu un fundal puternic în domeniul securității.

BSc (Hons) Rețele de calculatoare

Mediterranean College, Athens
Campus La zi 3 anii October 2019 Grecia Athens

Cursul BSc (Hons) Computer Networks and Security vă va pregăti pentru a deveni un specialist în rețea sau de securitate. Veți învăța abilitățile tehnice pentru a putea specifica și construi infrastructura fizică și abilitățile de dezvoltare software pentru a vă asigura că soluțiile sunt robuste și sigure.

BSc (Hons) Tehnologia Informației (Networking și Securitate)

Sunway University
Campus La zi 3 anii January 2020 Malaysia Shah Alam

Tehnologia informațională BSc (Hons) (Computer Networking and Security) își propune să echipeze studenții cu cunoștințe și abilități tehnice excelente, explorând tehnologia din spatele rețelelor de calculatoare și a sistemelor de securitate. Acest program se concentrează pe dezvoltarea rețelelor și a aplicațiilor distribuite, cum ar fi Internetul și World Wide Web, rețelele corporative și sistemele informatice pe care le interconectează.

Bachelor of Science în Inginerie Informatică

European University Cyprus
Campus La zi 4 anii September 2019 Cipru Nicosia

Programul de Inginerie informatică oferă studenților cu abilități de software, hardware și de inginerie electronică necesare pentru a proiecta, livra și să mențină sisteme de calcul eficiente și eficace. Programul dezvoltă abilități practice prin ample lucrări de proiect, acoperind calculatoare, electronice și sisteme integrate, precum și o bază solidă în principiile și teoria tehnicii de calcul.

B.Sc. Informatică - Sisteme și rețele informatice

Warsaw University of Technology
Campus La zi 8 semestre October 2019 Polonia Warsaw

Domeniul de studiu cuprinde tehnologia informației, controlul și robotica, electronica și telecomunicațiile. Sistemele și rețelele de calculatoare de la Warsaw University of Technology din Warsaw University of Technology acoperă numeroase varietăți de subiecte din diverse domenii tehnologice.

Licențiat în științe (onoruri) în domeniul calculului de rețea (Top Up)

Informatics Academy
Campus La zi Part time 12 - 16 luni September 2019 Singapore

Combinația de computere și rețele de telecomunicații ne-a schimbat lumea. La finalizarea cursului, veți dobândi cunoștințe și cunoștințe despre bazele, tehnicile, limitările, evoluțiile, tendințele și aplicațiile calculatoarelor de rețea și veți avea experiență și abilități în proiectarea, crearea, dezvoltarea și întreținerea rețelelor și a computerelor și software-ului care rulează pe partea de sus a acestora.