BACHELORSTUDIES

Compară Licențe în Științe în Marketingul comunicării Part time în America de Nord 2020

Studenții care obțin o diplomă e BSc (Licență în Științe) au oportunitatea de a începe o carieră în domeniul lor ales de studiu. Diploma de BSc poate fi obținută atât într-un domeniu legat de științe, cât și într-unul diferit la școli din întreaga lume.

Studenții la un program educațional de comunicare de marketing învață despre consumatori și metode eficiente de comercializare. Cele mai multe programe vor include comunicarea dintre diferite mijloace, cum ar fi marketing mobil, digital, imprimat, mass-media și social.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Marketingul comunicării Cu jumătate de normă în America de Nord 2020

2 Rezultate din Marketingul comunicării, America de Nord Filter

Licențiat în comunicare de marketing

CIS Endicott International
BSc
14 Sept 2020
<
La zi
<
4 ani
20 May 2020
Engleză
Campus

Comunicarea de marketing este un program format din cursuri în domeniul marketingului și comunicării, cu 126 de credite necesare pentru o diplomă de licență, dintre care 65 su ...

Citeste mai mult

Licențiat în științe în comunicații de marketing

Midway University
BSc
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
<
4 ani
Engleză
Campus

Lumea este mai conectată ca niciodată, făcând din acest moment un moment interesant pentru a continua o carieră în marketing. Datorită gamei largi și a disponibilității instru ...

Citeste mai mult