Filter
Licență în Științe
Nigeria Lagos Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Vezi Programe de BSc în Contabilitate De învăţare la distanţă in Lagos Nigeria 2019

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

Contabilitatea este un domeniu de studiu care implică analizarea activităților economice ale unei companii sau organizații. Aceste informații sunt apoi raportate înapoi fie la management, creditori sau investitori. Contabilitatea mai poate fi numită și ca raportare financiară.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Nigeria, oficial Republica Federală Nigeria, este o republică constituțională federală care cuprinde 36 de state și pe teritoriul său Capital Federal, Abuja.

Lagos este renumit pentru găzduirea instituțiile profesionale și politehnice nenumărate, care oferă standarde înalte de formare și oportunități de învățare pentru studenții locali și din străinătate. Universități majore includ Universitatea din Lagos, Universitatea de Stat din Lagos și Universitatea Pan-Atlantic.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Contabilitate De învăţare la distanţă in Lagos în Nigeria 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Contabilitate, Lagos, De învăţare la distanţă

Unicaf University (ZM)

... [+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

Cerințe de intrare Limba engleză de competență

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele minime de înscriere pot fi luați în considerare pentru "PROGRAMUL DE FUNDAȚIE".

Pathway [-]
Nigeria Lagos
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză