BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Creșterea animalelor

O diplomă de licență este o diplomă de licență disponibilă absolvenților de liceu și altora care doresc să obțină un învățământ superior. Având aproximativ trei până la cinci ani de câștigat, acest grad se concentrează, în mod obișnuit, pe domeniul tehnologiei, al științelor medicale sau al științelor sociale.

Ce este un BSC în domeniul creșterii animalelor? Este un program care studiază procesele biologice și fizice de gestionare și îngrijire a animalelor de fermă, concentrându-se în același timp pe dezvoltarea ulterioară a trasaturilor și comportamentelor lor genetice. Materialul de curs poate include îngrijirea zilnică și creșterea animalelor, cum ar fi vacile, puii, porcii și caprele. În funcție de interesul elevului, curriculumul poate fi conceput pentru locuri de muncă legate de industria animală și de alimentație, în timp ce alte curricule pot fi proiectate pentru locuri de muncă legate de proprietatea sau operațiunile agricole. Indiferent de concentrarea curriculară, orice animal care este crescut pentru carne, lapte, ouă, lână sau alte produse este de obicei studiat în cadrul acestui program. În plus, speciile de animale studiate pot varia în funcție de ce parte a lumii este educația primită.

Elevii din acest program au tendința de a învăța excelente abilități de lucru în echipă, care sunt adesea benefice indiferent de cariera aleasă. Competențele de compasiune și de management sunt, de asemenea, neprețuite și pot ajuta în toate aspectele vieții.

Costul obținerii unei diplome de licență în creșterea animalelor va varia în funcție de locația școlii și de durata de timp necesară pentru finalizarea cursului. Viitorii savanți ar trebui să contacteze școlile de interes pentru detalii despre costul înscrierii.

Câștigarea unei licențe de licență în domeniul creșterii animalelor poate conduce la o gamă largă de oportunități de angajare, cum ar fi îngrijitorul de animale sau tehnicianul, supraveghetorul crescătoriei sau managerul fermei de animale. Persoanele fizice pot alege să fie mai multe persoane cu animale prin îngrijirea sănătății lor ca medic veterinar sau prin îmbunătățirea calității speciei prin reproducere. Alții ar putea să tindă spre partea de supraveghere a ocupării forței de muncă, prin administrarea unei mari ferme sau a unei companii de agrobusiness.

Există numeroase locații din întreaga lume pentru a alege atunci când câștigați un BSC în creșterea animalelor. Clasele online sunt, de asemenea, o opțiune viabilă. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

1 Rezultate din Creșterea animalelor Filter

Licențiat în Zootehnie (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Doriți să aflați totul despre comportamentul animalelor, bunăstarea, reproducerea, comerțul sau călăria, combinat cu managementul afacerilor, comercializarea și inovația? Vă i ...

Citeste mai mult