close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii Universitare în Horticultură

O diplomă de licență (Bachelor of Science) durează, de obicei, trei până la patru ani pentru a fi finalizată, cu studenții care urmează cursuri de învățământ general și îndeplinesc cerințele de bază ale principalelor alegeri. Elevii de la BSc urmează cursuri intensive de matematică și știință și beneficiază de experiență practică în cadrul laboratoarelor. Ce este un… Citeste mai mult

O diplomă de licență (Bachelor of Science) durează, de obicei, trei până la patru ani pentru a fi finalizată, cu studenții care urmează cursuri de învățământ general și îndeplinesc cerințele de bază ale principalelor alegeri. Elevii de la BSc urmează cursuri intensive de matematică și știință și beneficiază de experiență practică în cadrul laboratoarelor.

Ce este un BSc în Horticultură? Acest tip de diplomă acoperă diverse aspecte ale producției și îngrijirii plantelor, de la tehnicile agricole și echipamente până la proiectarea peisajului. Clasele includ de obicei subiecte cum ar fi genetica plantelor, ecologie si patologie; producția de semințe; sisteme de irigare; și floricultură. Persoanele fizice aleg de multe ori să se specializeze într-o anumită zonă, cum ar fi gestionarea agrobusinessului, amenajarea peisagistică și exploatarea pepinieră, gestionarea gazonului de iarbă sau producția vegetală.

Pe lângă cunoștințele practice din domeniul științei plantelor, absolvenții cu diplomă de licență în Horticultură învață abilități de rezolvare a problemelor, de management și de planificare, care sunt aplicabile unei game largi de posturi. Fundamentele cuprinse într-un program de licență sunt de asemenea importante pentru persoanele care ar dori să urmeze un program de masterat sau de doctorat pentru a lucra ca cercetător sau profesor.

Durata de timp necesară pentru a satisface cerințele și cursurile variază considerabil de la program la program. Este esențial ca solicitanții să elaboreze prețuri de curs, planuri de plată și durata așteptată a înscrierii înainte de a decide asupra unei anumite școli.

Absolvenții cu o diplomă de licență în Horticultură continuă să urmeze multe tipuri diferite de cariere în funcție de specialitate și interese. Persoanele fizice pot deveni gradinari, conservatori verzi, consultanți de mediu, designeri de peisaj sau manageri operaționali pentru livezi, ferme de legume, pepiniere sau firme de procesare a produselor alimentare. Absolvenții creativi și antreprenorali încep de multe ori să-și înceapă propria amenajare peisagistică sau întreprinderi agricole.

De la colegii și universități locale la instituții internaționale și programe de învățământ la distanță, există o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de urmărirea unei diplome de licență în horticultură. Pentru a obține mai multe informații, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Emiratele Arabe Unite

Licența în horticultură oferă un curriculum divers, care combină cunoștințele teoretice cu o pregătire practică intensivă în laboratoarele de cercetare de ultimă oră, în ferme ... +

Licența în horticultură oferă un curriculum divers, care combină cunoștințele teoretice cu o pregătire practică intensivă în laboratoarele de cercetare de ultimă oră, în fermele experimentale și prin experiențe de stagiu în afara campusului. Programul încurajează studenții să-și dezvolte talentele și interesele speciale și îi sprijină pe drumul lor pentru a deveni experți creativi în diverse domenii ale științelor horticole, cum ar fi agricultura ecologică, protecția plantelor, sera și gestionarea pepinierei, amenajarea peisajului, biotehnologia aplicată și mai multe Mai Mult. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici