BACHELORSTUDIES.RO

Vizualizează Licențe în Științe în Inginerie Electrică De învăţare la distanţă în Africa 2019

Instituțiile acaemice din întreaga lume oferă programe de BSc sau Licență în Științe. Acest program de studiu universitar popular este de ajutor și îi pregătește pe studenți pentru locuri de muncă sau pentru programe avansate de studiu. Majoritatea programelor de BSc durează între trei și cinci ani pentru a fi terminat.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

O aventura de învățământ din Africa poate fi incitant, deoarece bogat patrimoniu tradițional continentului 's este atât de vitală pentru cultura. Africani ospitalitate legendara este primitoare pentru străini și orașele sale multietnice atât de interesant cu muzica africană, dans și arte, atât tradiționale și moderne, constituie alte lumi întregi de aplicare și încântare, și există o serie de experiențe estetice, oriunde ați merge pentru a compara și contrast cu culoarea, vârtej, miros, și sunete de o piata din Africa.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Inginerie Electrică De învăţare la distanţă în Africa 2019

1 Rezultate din Inginerie Electrică, Africa, De învăţare la distanţă Filter

Licență de inginerie (beng) în inginerie electrică și electronică (eee)

Accra Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 3 - 4 anii Înscriere Deschisă Ghana Accra + 2 mai mult

Obiectivele programului - care este în conformitate cu misiunea AIT, este de a produce absolvenți de înaltă caliber în inginerie electrică și electronică folosind curriculum la nivel internațional de referință. Ca atare, programul este conceput pentru a respecta prevederile IEEE și cerințele.