BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Marketing de modă

O BSC (Bachelor of Science) este o diplomă de licență care pregătește studenții pentru o carieră în domeniul ales de studiu. Poate dura trei la cinci ani pentru a câștiga un grad, și cursuri pot fi, în general, luate on-line, la colegii comunitate, sau la universități publice sau private.

Ce este un BSc în marketing de moda? Acest program este conceput pentru studenții interesați în industria modei. În timp ce o mare parte din moda se ocupă cu proiectarea, creativitatea, și aspectul stil, aceasta trebuie să fie comercializate în mod corect pentru ca acesta să aibă succes. Elevii care urmăresc acest grad vor fi introduse la aspectele creative ale modei, precum și instrumente de marketing și management. Exemple de cursuri pot include management de brand de moda și comunicații, cumpararea si merchandising, strategiei corporative, simulare de afaceri, de marketing eveniment de moda, precum și management de marketing de moda internationale.

Elevii care lucrează spre o licență în marketing de moda va fi introdus la mai multe aspecte ale modei internationale. Experiența și abilitățile învățate va duce la multe oportunități din industrie, și absolvenții trebuie să fie pregătiți pentru a lucra intr-un mediu provocator si rapid-paced.

Deoarece un grad de marketing de moda poate fi câștigat în școli din întreaga lume, costul de a participa pot varia destul de un pic. Școlarizare și taxele vor depinde de locația școlii și durata programului. Contactați școlile preferate pentru a afla ce sa se astepte de la un aspect financiar.

Absolvenți cu o diplomă de licență în marketing de moda va avea mai multe opțiuni de carieră de a alege. Consultanță de marketing și relații publice sunt de multe ori în căutarea pentru solicitanții de succes. Titluri de carieră pot include marketing de moda, merchandiser moda, și agent de moda.Alte cariere de specialitate poate fi la fel de jurnalist de moda, sedinta foto stilist, merchandiser vizual, sau care lucrează în aspect revista.

Începe cercetarea programe de marketing chiar acum, cu ajutorul baza noastră de date extinse on-line. În doar câteva minute puteți căuta programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

1 Rezultate din Marketing de modă Filter

Marketing de moda internațională

The Manchester College
BSc
<
Normă întreagă
Campus

Principalele obiective ale programului sunt de a dezvolta o cunoaștere mai profundă și înțelegere a principiilor de marketing de moda într-un context internațional și pentru a ...

Citeste mai mult