BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Siguranță alimentară în Asia 2020/2021

Un BSc (Licență în Științe) este un program universitar care îi pregătește pe studenți pentru o carieră în domeniul lor de studiu. Deși programul este adesea legat de cursuri din domeniul științei, și studenții la programe care nu sunt legate de științe pot obține o diplomă de BSc.

Domeniul tot mai mare de siguranță alimentară este însărcinată cu monitorizarea ceea ce oamenii mananca la fiecare etapă de la fermă la masă. Experții calificați siguranța alimentară sunt necesare pentru a asigura calitatea și practici sigure în unitățile de vânzare cu amănuntul, setări instituționale și facilități de producție.

Asia este cel mai mare și cel mai populat continent din lume 's, situate în principal în emisferele de est și de nord. Acesta acoperă 8,7% din suprafața totală a Pământului 's și cuprinde 30% din suprafața terestră.

Vezi Programe de Licență în Științe în Siguranță alimentară în Asia 2020/2021

2 Rezultate din Siguranță alimentară, Asia Filter

Bachelor of Science (Onoruri) în știința și siguranța alimentară

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
15 Iul 2021
Engleză
Campus

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ...

Citeste mai mult

BSc în Calității Alimentelor si siguranta

China Pharmaceutical University
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Campus

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ...

Citeste mai mult