BACHELORSTUDIES

Compară 2 Studii Universitare în Siguranță alimentară

Termenul BSc înseamnă Bachelor of Science. În funcție de școala la care participi, obținerea acestui tip de diplomă poate dura de la trei la cinci ani. Diplomele Bachelor of Science includ, de obicei, cursuri care se concentrează pe discipline științifice sau domenii de studiu.

Ce este un BSC în domeniul siguranței alimentare? O înțelegere a procedurilor de siguranță alimentară poate fi esențială pentru a preveni răspândirea bolilor provocate de alimente periculoase în restaurante și alte organizații. Programele pentru obținerea unei diplome de licență în domeniul siguranței alimentare pot implica învățarea despre microorganismele dăunătoare, precum și modul în care pot fi eliminate sau împiedicate contaminarea alimentelor. De asemenea, puteți studia nutriția, chimia alimentară și tehnicile de preparare a alimentelor.

Puteți utiliza abilitățile pe care le obțineți în timpul cursurilor pentru a vă face viața zilnică mai ușoară. Tehnicile de preparare a alimentelor pot fi aplicate la mesele personale. Știind cum să fii în siguranță cu alimentele tale te poate ajuta să nu te îmbolnăvi. De asemenea, puteți aplica ceea ce învățați despre nutriție pentru a vă ajuta să alegeți sănătoși.

Costul completării tuturor cursurilor necesare pentru obținerea diplomei poate diferi în funcție de școala la care participați. Cercetarea diferitelor instituții poate fi utilă pentru a afla exact cât va trebui să cheltuiți.

Locurile de muncă pentru persoanele cu grad de siguranță alimentară sunt, de obicei, posturi la nivel de intrare care lucrează ca manageri de prelucrare sau inspectori pentru o companie de producție alimentară sau organism de reglementare guvernamentală. Aceste locuri de muncă presupun asigurarea faptului că procesul de fabricație este finalizat într-o manieră sigură și contribuie la prevenirea contaminării produselor alimentare cu microorganisme sau substanțe chimice dăunătoare. De asemenea, puteți să fiți angajat la un restaurant care lucrează în prepararea alimentelor ca asistent de bucătărie sau bucătărie.

În funcție de stilul tău de viață, poți găsi fie o înscriere tradițională într-o universitate, fie cursuri on-line sunt mai convenabile pentru tine. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Siguranță alimentară Filter

Bachelor of Science (Onoruri) în știința și siguranța alimentară

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
15 Iul 2021
Engleză
Campus

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ...

Citeste mai mult

BSc în Calității Alimentelor si siguranta

China Pharmaceutical University
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Campus

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ...

Citeste mai mult