$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii Universitare în Spaniolă

Bachelor of Science (BSc) gradul este conceput pentru a oferi absolvenților competențele de a urmări mai multe tipuri diferite de cariere, precum și atinge grade avansate. O diplomă de licență este o cerință pentru multe locuri de muncă, care de multe ori face ca BSc o necesitate pentru cei care caută să maximizeze câștigurile lor viață. Ce este un BSc în limba spaniolă? Spanio… Citeste mai mult

Bachelor of Science (BSc) gradul este conceput pentru a oferi absolvenților competențele de a urmări mai multe tipuri diferite de cariere, precum și atinge grade avansate. O diplomă de licență este o cerință pentru multe locuri de muncă, care de multe ori face ca BSc o necesitate pentru cei care caută să maximizeze câștigurile lor viață.

Ce este un BSc în limba spaniolă? Spaniolă este vorbită de peste 400 de milioane de vorbitori nativi și cu mai multe milioane ca a doua limbă. În America de Nord, spaniola este limba dominantă în Spania, America Centrală și America Latină, precum și a doua limbă cele mai comune in Statele Unite. O diplomă în limba spaniolă oferă studenților cu fluență în limba, precum și o înțelegere aprofundată a culturii și istoriei țărilor vorbitoare de limba spaniolă din întreaga lume. O BSC în limba spaniolă pot pregăti absolvenți pentru a introduce o lume globalizată echipat cu expertiza regională și limbă.O BSC în limba spaniolă ar putea permite, de asemenea, elevilor să exceleze într-o lume interconectată, în care cunoașterea diferitelor culturi este o cerință.

După câștigarea unui Bachelor in grad spaniolă, absolvenții pot fi înarmat cu o înțelegere aprofundată a limbii spaniole, precum și expertiza în istorie, politică sau cultură de cel puțin o țară din lume vorbitoare de limba spaniolă. Elevii au o flexibilitate semnificativă a proiecta curs dorit de studiu.

Cât de mult se poate aștepta să plătească pentru un grad spaniol? Pentru informații despre anumite universități, este recomandabil să contacteze anumite instituții pentru a afla mai multe despre școlarizare și alte taxe.

Absolvenții de obicei, merg pe la urmeze o carieră de succes în Finanțe Internaționale, educație, turism, jurnalism și tehnologie. Spaniolă este o limbă esențial pentru persoanele care doresc să lucreze sau să studieze în Spania și America Latină.Pentru cei care lucreaza in Statele Unite, spaniolă este de multe ori un limbaj indispensabil pentru avocați, politicieni și educatori, în special cei care lucrează în zone cu un număr mare de vorbitori de spaniolă. Câștigul salarial o diplomă de licență în limba spaniolă de multe ori oferă absolvenților un avantaj în aproape orice carieră care doresc să urmeze.

Esti interesat de un program de învățare on-line? Dacă da, vă rugăm să căutare pentru programul de mai jos si sa contactati direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
University Of Nebraska Kearney
Kearney, Statele Unite ale Americii

Gradul de traducere și interpretare spaniolă combină pregătirea teoretică și practică, inclusiv stagii și oportunități de servicii. Această diplomă vă va dota cu toate cunoști ... +

Gradul de traducere și interpretare spaniolă combină pregătirea teoretică și practică, inclusiv stagii și oportunități de servicii. Această diplomă vă va dota cu toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni interpret sau traducător, ajutând oamenii să se conecteze peste barierele lingvistice. Curriculum-ul UNK include competențe cu tehnologia de vârf, cum ar fi instrumentele de traducere Wordfast, prin amabilitatea Wordfast LLC și Yves Champollion, precum și memoQ Translator Pro.Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a observa și de a participa în medii de interpretare judecătorească și medicală, asigurându-vă că absolviți cu experiența practică necesară pentru a începe puternic în carieră. Mulți absolvenți continuă să lucreze pentru FBI, CIA și Națiunile Unite ca relații personale/escorte acasă sau în străinătate, pe lângă toate oportunitățile grozave enumerate mai jos. Acest program funcționează bine și ca o dublă specializare, studenții care se pregătesc pentru cariere ca polițiști/ofițeri de corecție, psihologi, consilieri, profesori, asistenți sociali, terapeuți fizici/ocupaționali, medici și avocați. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Ian 2023
Campus