Filter
Licență în Științe
Egipt Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Programe de BSc în Studii economice De învăţare la distanţă în Egipt 2019

O diplomă de Licență în Științe (BSc) este o diplomă univeristară care este oferită într-o varietate de domenii de studiu. Programele sunt disponilie la universități și colegii din întreaga lume și pot fi terminate în trei până la cinci ani e studiu.

Economia și administrarea reprezintă o disciplină care se concentrează atât pe macro, cât și pe microeconomie. Experții sunt instruiți pentru a înțelege cum atât acțiunile individuale, cât și tendințele de masă afectează economia. Mulți se specializează pe un anumit subiect precum politica publică, economia de afaceri și comportamentul consumatorului.  

Chiar dacă mi participa la cursuri la distanta de învățare on-line, mai multe universități țineți începere de la mai multe locații. Ai putea opri chiar a lua cursuri de mai multe săptămâni, pe parcursul anului, fără a se retrage și fără a arunca împrumuturi de student în rambursare. Acesta este un argument puternic multi oameni uita la la înscrierea la distanță cursuri de invatare.

Egiptul are cel mai vechi sistem de educație în Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Guvernul a finanța întotdeauna de învățământ superior făcându-l unul dintre cele mai ieftine viața studenților în Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Universitatea din Cairo este universitate de frunte.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii economice De învăţare la distanţă în Egipt 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii economice, Egipt, De învăţare la distanţă

Unicaf University (ZM)

... [+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

Cerințe de intrare Limba engleză de competență

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele minime de înscriere pot fi luați în considerare pentru "PROGRAMUL DE FUNDAȚIE".

Pathway [-]
Egipt Cairo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză