Filter
Licență în Științe
Kenya Nairobi Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Privește Programe de BSc în Studii economice De învăţare la distanţă in Nairobi Kenya 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani pentru a fi terminat. În timp ce sunt la școală, studenții urmează o varietate de cursuri care să îi pregătească pentru studii suplimentare sau pentru viitoare oportunități de muncă.

Economia și administrarea reprezintă un domeniu hibrid în care profesioniștii sunt instruiți atât în macro, cât și în microeconomie. Subiectele legate de analiza istoriei și înțelegerea principiilor economici, precum și cunoștințele de finanțe, politică publică și afaceri îi ajută pe experți să facă recomandări pe termen scurt și lung.  

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Kenya, oficial Republica Kenya, este un stat suveran in Africa de Est. Capitala și cel mai mare este Nairobi.

Nairobi este capitala din Kenya. Acest oras este cunoscut pentru instituțiile sale de învățământ și programele de gradul lor diversificate. Unele dintre ele sunt la Universitatea din Nairobi, Universitatea Kenyatta, Universitatea Daystar si Universitatea Nazarene africane.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Studii economice De învăţare la distanţă in Nairobi în Kenya 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii economice, Nairobi, De învăţare la distanţă

Unicaf University (ZM)

... [+]

On-line și prin intermediul deschis de învățare suportate

Cerințe de intrare Limba engleză de competență

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele minime de înscriere pot fi luați în considerare pentru "PROGRAMUL DE FUNDAȚIE".

Pathway [-]
Kenya Nairobi
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză