BACHELORSTUDIES.RO

Compară Licențe în Științe în Studii de inginerie De învăţare la distanţă în Africa 2019

Un BSc reprezintă un program de Licență în Științe și este un studiu universitar. În funcție de programul individual, studenții care obțin o diplomă de BSc pot alege să înceapă o carieră sau să își continue educația și să obțină o diplomă avansată.

Procesul de creare și menținere de noi mașini, structuri și multe altele utilizând matematică precum și cunoștințe sociale, economice și științifice este cunoscut sub numele de inginerie. Există mai multe subdiviziuni ale ingineriei care se ocupă cu totul de la mediu la electricitate.  

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de inginerie De învăţare la distanţă în Africa 2019

2 Rezultate din Studii de inginerie, Africa, De învăţare la distanţă Filter

Licență de inginerie (beng) în inginerie electrică și electronică (eee)

Accra Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 3 - 4 ani Înscriere Deschisă Ghana Accra + 2 mai mult

Obiectivele programului - care este în conformitate cu misiunea AIT, este de a produce absolvenți de înaltă caliber în inginerie electrică și electronică folosind curriculum la nivel internațional de referință. Ca atare, programul este conceput pentru a respecta prevederile IEEE și cerințele.

Licență de inginerie (beng) în inginerie civilă (cve)

Accra Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 3 - 4 ani Înscriere Deschisă Ghana Accra + 2 mai mult

Programul BEng în inginerie civilă la AIT este conceput în principal pentru: (i) pregătirea absolvenților pentru ocuparea forței de muncă în inginerie civilă și discipline conexe în agențiile guvernamentale și sectorul privat; (ii) acordarea de absolvenți cu competențele de bază necesare pentru a studia avansate și de cercetare În inginerie civilă și discipline conexe și (iii) pregătirea absolvenților pentru oportunități de leadership. Programul oferă oportunități de instruire și cercetare în domeniul construcțiilor de mediu, geotehnic, structural, de transport și de apă, precum și a cantităților de inginerie civilă și de construcții.