Filter
Licență în Științe
America de Nord Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Vezi toate cele Licențe în Științe în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în America de Nord 2019

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

Îmbunătățirile aduse lucrurilor create de om, cum ar fi instrumentele, structurile și mașinile, există în mare parte datorită eforturilor oamenilor în domeniul ingineriei. Acești oameni combină creativitatea cu matematica și cunoștințele globale, rezultând în inovație.  

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în America de Nord 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de Inginerie, America de Nord, De învăţare la distanţă

Kaplan University Online

Bachelor of Science în programul de management de urgență de incendiu și urmează îndeaproape modelul de curriculum FESHE și este proiectat pentru personalul serviciilor d ... [+]

Universitatea Kaplan este recunoscut de către Administrația de foc din SUA ca un foc oficial și serviciile de urgență Învățământ Superior (FESHE) o instituție.

Bachelor of Science în programul de management de urgență de incendiu și urmează îndeaproape modelul de curriculum FESHE și este proiectat pentru personalul serviciilor de urgență care doresc să crească cunoștințele lor administrative și de management, precum și conștientizarea la locul de muncă și de viață de siguranță.

Facultatea de ani de experiență în foc și de management ajutor de urgență elevii se pregătească pentru a face față noilor provocări în domeniu, inclusiv tehnologia, managementul resurselor umane, și responsabilitatea fiscală.... [-]

Statele Unite ale Americii USA Online
September 2019
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Full Sail University

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm, face afaceri, și să obțină știri și divertisment noastre. Cele mai recente computere telef ... [+]

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm, face afaceri, și să obțină știri și divertisment noastre. Cele mai recente computere telefon mobil și tablet ne dă libertatea de a accesa aplicațiile sofisticate și jocuri oriunde mergem, și atât consumatorii, cât și dezvoltatorii au adoptat rapid acest conținut inovator, ceea ce face piața de telefonie mobilă între domeniile cea mai rapida crestere de dezvoltare software.

Programatori se extind rapid posibilitățile de mediu, și că spiritul creativ este baza completa Sail Mobile Dezvoltare Bachelor of Science ieri. Acest program de 20 de luni învață de programare și de proiectare fundamentale care oferă studenților cu instrumentele necesare pentru a începe o carieră producerea unei game de conținut interactiv pentru diferite platforme mobile.... [-]

Statele Unite ale Americii Winter Park
January 2020
La zi
Part time
20 - 29 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză
University of Management and Technology

Un student trebuie să completeze cel puțin 30 de ore de credit în învățământul general pentru a primi o diplomă BSEM. Un student trebuie să completeze, de asemenea, 54 de ... [+]

Despre

BSEM necesită finalizarea cu succes a unui total de 120 de ore de studiu, dintre care 60 sunt la nivel superior (ani juniori și vârstnici).

Un student trebuie să completeze cel puțin 30 de ore de credit în învățământul general pentru a primi o diplomă BSEM. Un student trebuie să completeze, de asemenea, 54 de ore de credit de cursuri de bază Engineering Management. Restul orelor de credit constau în cursuri elective.

Obiectivele programului BSEM

După finalizarea cu succes a programului, elevii vor putea:

Aplicați principiile de management al ingineriei în operațiunile de inginerieAplicați abilități eficiente de conducere, teamwork și management d... [-]
Statele Unite ale Americii Arlington