BACHELORSTUDIES.RO

Diplomă de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în America de Nord

Vezi toate cele Licențe în Științe în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în America de Nord 2019

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

Îmbunătățirile aduse lucrurilor create de om, cum ar fi instrumentele, structurile și mașinile, există în mare parte datorită eforturilor oamenilor în domeniul ingineriei. Acești oameni combină creativitatea cu matematica și cunoștințele globale, rezultând în inovație.  

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

De la civilizații indigene la imperii moderne zi, America de Nord are o multime de hands-on oportunități educaționale pentru a oferi cercetători. Umplut cu o serie de culturi distincte, studenții se pot educa în mod bine-rotunjite.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în America de Nord 2019

3 Rezultate din Studii de Inginerie, America de Nord, De învăţare la distanţă

Licențiat în foc și gestionarea situațiilor de urgență

Kaplan University Online
Online Part time September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Bachelor of Science în programul de management de urgență de incendiu și urmează îndeaproape modelul de curriculum FESHE și este proiectat pentru personalul serviciilor de urgență care doresc să crească cunoștințele lor administrative și de management, precum și conștientizarea la locul de muncă și de viață de siguranță.


Bachelor of Science în dezvoltarea mobil

Full Sail University
Campus Online La zi Part time 20 - 29 luni January 2020 Statele Unite ale Americii Winter Park + 2 mai mult

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm, face afaceri, și să obțină știri și divertisment noastre. Cele mai recente computere telefon mobil și tablet ne dă libertatea de a accesa aplicațiile sofisticate și jocuri oriunde mergem, și


Bachelor of Science în Managementul Ingineriei

University of Management and Technology
Online September 2019 Statele Unite ale Americii Arlington

Un student trebuie să completeze cel puțin 30 de ore de credit în învățământul general pentru a primi o diplomă BSEM. Un student trebuie să completeze, de asemenea, 54 de ore de credit de cursuri de bază Engineering Management. Restul orelor de credit constau în cursuri elective.