BACHELORSTUDIES.RO

Caută Programe de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în Ghana 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  

Ingineria este procesul de proiectare, inventare, construire și întreținere a mașinilor, structurilor, uneltelor și a altor lucruri care fac parte din viața de zi cu zi. Acest lucru se face prin combinarea cunoștințelor de probe empirice, matematicii și conștientizării la nivel mondial.  

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Ghana, cunoscut sub numele de Republica Ghana, este un stat suveran situat pe Golful Guineea și Oceanul Atlantic în vest Africas

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în Ghana 2019

2 Rezultate din Studii de Inginerie, Ghana, De învăţare la distanţă Filter

Licență de inginerie (beng) în inginerie electrică și electronică (eee)

Accra Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 3 - 4 anii Înscriere Deschisă Ghana Accra + 2 mai mult

Obiectivele programului - care este în conformitate cu misiunea AIT, este de a produce absolvenți de înaltă caliber în inginerie electrică și electronică folosind curriculum la nivel internațional de referință. Ca atare, programul este conceput pentru a respecta prevederile IEEE și cerințele.

Licență de inginerie (beng) în inginerie civilă (cve)

Accra Institute Of Technology
Campus Online La zi Part time 3 - 4 anii Înscriere Deschisă Ghana Accra + 2 mai mult

Programul BEng în inginerie civilă la AIT este conceput în principal pentru: (i) pregătirea absolvenților pentru ocuparea forței de muncă în inginerie civilă și discipline conexe în agențiile guvernamentale și sectorul privat; (ii) acordarea de absolvenți cu competențele de bază necesare pentru a studia avansate și de cercetare În inginerie civilă și discipline conexe și (iii) pregătirea absolvenților pentru oportunități de leadership. Programul oferă oportunități de instruire și cercetare în domeniul construcțiilor de mediu, geotehnic, structural, de transport și de apă, precum și a cantităților de inginerie civilă și de construcții.