BACHELORSTUDIES.RO

Program de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii

Vezi Programe de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019

Studenții înscriși la o universitate pot urma un BSc sau program de Licență în Științe. Acesta este un program de studiu popular care îi ajută pe studenți să obțină competențe valoroase pentru locul de muncă sau pentru urmarea studiilor suplimentare.  

Domeniul ingineriei este unul care folosește matematica, știința și creativitatea în moduri care rezultă în invenții care îmbunătățesc rutinele de zi cu zi ale oamenilor, de la toate categoriile sociale, la domeniile profesionale.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Statele Unite ale Americii rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domina clasamentul mondial și a țării oferă, de asemenea, o mare varietate de locuri de studii interesante. Sistemele Universitatea de Stat sunt parțial subvenționate de către guvernele de stat, și poate avea mai multe campusuri răspândit în jurul valorii de stat, cu sute de mii de studenți.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de Inginerie De învăţare la distanţă în Statele Unite ale Americii 2019

3 Rezultate din Studii de Inginerie, Statele Unite ale Americii, De învăţare la distanţă

Licențiat în foc și gestionarea situațiilor de urgență

Kaplan University Online
Online Part time September 2019 Statele Unite ale Americii USA Online

Bachelor of Science în programul de management de urgență de incendiu și urmează îndeaproape modelul de curriculum FESHE și este proiectat pentru personalul serviciilor de urgență care doresc să crească cunoștințele lor administrative și de management, precum și conștientizarea la locul de muncă și de viață de siguranță.


Bachelor of Science în dezvoltarea mobil

Full Sail University
Campus Online La zi Part time 20 - 29 luni January 2020 Statele Unite ale Americii Winter Park + 2 mai mult

Dispozitivele mobile au devenit o parte integrantă a modului în care comunicăm, face afaceri, și să obțină știri și divertisment noastre. Cele mai recente computere telefon mobil și tablet ne dă libertatea de a accesa aplicațiile sofisticate și jocuri oriunde mergem, și


Bachelor of Science în Managementul Ingineriei

University of Management and Technology
Online September 2019 Statele Unite ale Americii Arlington

Un student trebuie să completeze cel puțin 30 de ore de credit în învățământul general pentru a primi o diplomă BSEM. Un student trebuie să completeze, de asemenea, 54 de ore de credit de cursuri de bază Engineering Management. Restul orelor de credit constau în cursuri elective.