Filter
Licență în Științe
Statele Unite ale Americii New Mexico Albuquerque Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Universitare în Studii de Management 2019 în Statele Unite ale Albuquerque în Statele Unite ale Americii

Studenții care obțin o diplomă e BSc (Licență în Științe) au oportunitatea de a începe o carieră în domeniul lor ales de studiu. Diploma de BSc poate fi obținută atât într-un domeniu legat de științe, cât și într-unul diferit la școli din întreaga lume.

Studenții înscriși la un program de management pot avea oportunitatea de a obține o înțelegere de bază a conceptelor și tehnicilor de management, ceea ce poate fi de folos pentru să îi poate pregăti pe aceștia pentru o carieră într-o varietate de afaceri.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Mulți studenți sunt în derivă în Albuquerque, New Mexico de grade lor din diverse motive. Există 8 instituții de învățămînt superior, cu Universitatea din New Mexico - campusul principal având cel mai mare număr de studenți. Este o universitate publică. ITT Technical Institute din Albuquerque are cel mai mare număr de studenți în rândul instituțiilor private.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Studii de Management în Statele Unite ale Albuquerque în Statele Unite ale Americii 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

2 Rezultate din Studii de Management, Albuquerque

Studii
Locație
Statele Unite ale Americii
New Mexico
Albuquerque
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Grand Canyon University

Programul de Bachelor al Științei în domeniul Siguranței Publice și de Urgență al Grand Canyon University este un program de absolvire a programului de licență care oferă ... [+]

Programul de Bachelor al Științei în domeniul Siguranței Publice și de Urgență al Grand Canyon University este un program de absolvire a programului de licență care oferă o abordare teoretică și aplicată pentru educația profesională a studenților, asigurând în același timp relevanța pentru industria de securitate națională și siguranță publică.

Programul subliniază fundamentele managementului de urgență oferind în același timp un curs interdisciplinar de studiu în competențele și practicile de planificare și management de urgență. Candidații pentru grad includ cei care lucrează în sau doresc să lucreze într-unul din mai multe domenii, inclusiv gestionarea situațiilor de urgență, protecția împotriva incendiilor, răspunsul medical de urgență, aplicarea legii, sănătatea și siguranța mediului și alte domenii conexe. Programul evidențiază aplicarea metodologiei de cercetare; utilizarea abilităților de comunicare la nivel personal, profesional și public; precum și dezvoltarea competențelor și cunoștințelor profesionale în domeniul siguranței publice și al gestionării situațiilor de urgență.... [-]

Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Grand Canyon University

Programul de licență în științe în domeniul securității interne și al managementului de urgență evidențiază aplicarea și înțelegerea pregătirii, conducerii și comunicării ... [+]

Programul de licență în științe în domeniul securității interne și al managementului de urgență evidențiază aplicarea și înțelegerea pregătirii, conducerii și comunicării în contextul crizei. Cursurile sunt structurate pentru a cultiva gânditori critici și factori de decizie etici, pregătiți pentru dezastre și situații de urgență.

[-]
Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză