Filter
Licență în Științe
Arabia Saudită Riyadh Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Universitare în Studii de marketing 2019 in Riyadh în Arabia Saudită

Studenții care obțin o diplomă e BSc (Licență în Științe) au oportunitatea de a începe o carieră în domeniul lor ales de studiu. Diploma de BSc poate fi obținută atât într-un domeniu legat de științe, cât și într-unul diferit la școli din întreaga lume.

Studiul de marketing și comunicare deschide oportunități în toate industriile deoarece toate organizațiile trebuie să comunice cu angajații și cu clienții. Cei care caută un loc de muncă și sunt instruiți în marketing și comunicare pot găsi poziții disponibile la firme de marketing, dar și la corporații mari.    

Arabia Saudita este una dintre cele două țări numite pentru familiile lor regale, împreună cu Regatul Hașemit al Iordaniei. Nu sunt destul de câteva locuri de muncă pentru expatriați în Arabia Saudită. Este 's recomandat pentru a învăța cum să citească arabă, tajweed de bază, și unele competențe de limbă de bază înainte de a veni.

Ca capitala Arabiei Saudite, Riyadh este inima regatului. Având o populație de peste 5 milioane de oameni, Riyadh are 15 de districte, având diferite uimitoare atractii reper arhitectural din lume. Secțiunea industrial este de partea de nord-est și est a orașului.

Solicită Informații Programe de Licență în Științe în Studii de marketing in Riyadh în Arabia Saudită 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de marketing, Riyadh

Studii
Locație
Arabia Saudită
Riyadh
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Alfaisal University

Concentrația de marketing oferă studenților cu o înțelegere analitică și cuprinzătoare de marketing. Elevii vor fi capabili să genereze, să analizeze, să interpreteze și ... [+]

BSc. în Marketing Concentrația

Concentrația de marketing oferă studenților cu o înțelegere analitică și cuprinzătoare de marketing. Elevii vor fi capabili să genereze, să analizeze, să interpreteze și informații de marketing prezenți că firmele și alte organizații au nevoie pentru a satisface și păstra clienții, prin dezvoltarea de produse și servicii inovatoare, care construiesc brand equity și oferă rentabilitate excelentă pe investiții. Studenții absolvenți vor putea folosi o gamă largă de practică și până la data de instrumente de marketing și tehnici. Ei vor fi în măsură să utilizeze informații, precum și cunoștințe pentru a sprijini inovarea într-o gamă largă de organizații, inclusiv de afaceri, organizații non-profit, și entități guvernamentale.... [-]

Arabia Saudită Riyadh
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză