Filter
Licență în Științe
Columbia Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Privește Programe de BSc în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Columbia 2019

Un BSc sau program de Licență în Științe este un tip de studiu universitar care durează de obicei trei până la cinci ani pentru a fi terminat. Pe parcursul acestui curs de studiu studenții pot obține competențe generale și specializate care sunt de ajutor pentru continuarea educației sau pentru oportunitățile de muncă.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Învățământul superior din Columbia se face în cinci limbi internaționale comune și anume engleza, franceză, spaniolă portugheză și chineză. Acest lucru a eliminat problema barierelor lingvistice în aceste instituții de învățământ superior, printre alți studenți internaționali.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Columbia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Studii de afaceri, Columbia, De învăţare la distanţă

Anderson University South Carolina

BBA (Healthcare Management) oferă o bază remarcabilă pentru o carieră de succes în managementul asistenței medicale. ... [+]

Licențiat în Administrarea Afacerilor - Managementul Sănătății

Bachelor of Business Administration cu o concentrare în Managementul Healthcare (BBA-HCM) program oferă o bază remarcabilă pentru studenții care doresc un grad în domeniul administrației medicale, prin combinarea unei educație de bază în afaceri și cu accent pe teme critice în managementul asistenței medicale. Acest grad oferă un amestec unic de cunoștințe de afaceri și practici de asistență medicală.

De ce studiați administrarea afacerilor și managementul sănătății?

Industria de asistență medicală continuă să se extindă și să se diversifice, impunând managerilor să contribuie la asigurarea unor operațiuni de afaceri fără probleme. Absolvenții cu studii superioare în domeniul afacerilor și al asistenței medicale vor fi în cerere deoarece nevoia de manageri medicali și de servicii medicale va continua să crească cu aproximativ 16% până în 2016. Detalii de curs... [-]

Columbia Ibagué
Septembrie 2019
La zi
Part time
Online
Citiți mai multe în limba engleză