BACHELORSTUDIES.RO

Găsește Programe de BSc în Studii de afaceri De învăţare la distanţă 2019

Un BSc (Licență în Științe) este un studiu universitar care combină cursuri generale cu materii specializate care le oferă stuenților cunoștințele și competențele necesare pentru a-și începe o carieră. Diploma poate fi obținută într-o varietate de domenii, iar programul poate fi e obicei terminat în medie după patru ani de studiu.  

Studiile de afaceri reprezintă un domeniu academic de studiu care le oferă studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în domeniul afacerilor. Studiile pot consta în finanțe, contabilitate, economie, studii de organizare, etica în afaceri și marketing.

În timp ce cursurile la distanță au datele scadente care trebuie îndeplinite, este o afacere fabulos de conformitate cu privire la când puteți efectua misiuni atunci când studiază la o distanță. Cu opțiunea on-line, ai putea ieși din grupul de discuții după cum este necesar pentru a reveni la locul de muncă și apoi se alăture după locul de muncă, dacă este necesar. Cursuri de învățare la distanță pot fi luate în orice loc aveți acces la Internet. Puteți completa chiar clase de salon Internet în orice hotel din întreaga lume, dacă ai nevoie de o vacanță.

Solicită Informații Programe de BSc în Studii de afaceri De învăţare la distanţă 2019

26 Rezultate din Studii de afaceri, De învăţare la distanţă Filter

BS în administrarea afacerilor

Cardinal Stritch University
Campus Online Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Milwaukee

Conceput pentru student de licență pentru adulți, acest program combină experiența de carieră practică pentru afaceri și teoria de management.

Bsc (Hons) în managementul afacerilor

Botho University
Online La zi 54 luni Septembrie 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 mai mult

Bachelor of Science (Onoruri), în Business Management este orientată spre cei care doresc să construiască o carieră în management, în special în sectoarele orientate spre profit. Programul combină cu atenție și de învățare teoretice și practice prin abordări pedagogice și a învățării legate de locul de muncă pentru a asigura producția de absolvenți cu atât cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a reuși în sectoarele de afaceri acerba din Botswana și în altă parte.

Bachelor of Science în Afaceri

Keystone College Online
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii La Plume

Echilibrarea cerințelor unei cariere și de familie poate fi o provocare. La Keystone College noi credem ca obiectivele pot fi realizate prin obtinerea de gradul online. Elevii primesc gradul lor on-line în afaceri, luate în cursul unui semestru tradițional de 15 săptămâni, vor dobândi abilitățile esențiale și înțelegerea în profunzime a afacerii, cu accent în finanțe sau Managementul Resurselor Umane.

Bs în administrarea afacerilor - resurse umane

Oakland City University
Online 120 ore Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Oakland City

Oakland University Oraș se străduiește să producă următoarea generație de lideri pozitive, conduse în toate domeniile de activitate. Bachelor of Science on-line în Business Administration permite studenților să urmeze o carieră în ceea ce le numește domeniu, fie că este vorba bancar, contabilitate, managementul afacerilor, marketing, management de corecție, resurse umane, administrare atletic, de predare sau de consultanta.

Bs în administrarea afacerilor - managementul

Oakland City University
Online 120 ore Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Oakland City

Oakland University Oraș se străduiește să producă următoarea generație de lideri pozitive, conduse în toate domeniile de activitate. Bachelor of Science on-line în Business Administration permite studenților să urmeze o carieră în ceea ce le numește domeniu, fie că este vorba bancar, contabilitate, managementul afacerilor, marketing, management de corecție, resurse umane, administrare atletic, de predare sau de consultanta.

Bs in managementul afacerilor

San Diego Christian College
Online 4 anii Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Santee

Dezvoltat pentru a cultiva aptitudinile și abilitățile necesare pentru a gestiona și supraveghea, de gradul de afaceri online la San Diego, Christian College permite absolvenților să facă un impact imediat în cadrul organizației lor profesionale. Acest program de gradul este oferit și în campus sau într-un format hibrid.

BS în administrarea afacerilor

Bay Path University
Campus Online La zi Part time 4 - 4 anii Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Longmeadow Sturbridge Burlington + 4 mai mult

Creați propriul succes. Studiați administrarea afacerilor la Bay Path University și obțineți abilitățile avansate de care aveți nevoie pentru a deveni lider în organizațiile private, publice sau nonprofit de astăzi.

Bachelor of Science în afaceri internaționale

Boutique Universities Consortium
Campus Online 48 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online Washington Elveţia Switzerland Online San Diego Regatul Unit London Geneva + 7 mai mult

Gradul de afaceri internațional pregătește studenții cu abilități manageriale fundamentale pentru a reuși într-un mediu de afaceri global și să urmeze o carieră în funcții de conducere în companiile publice sau private și în organizații non-profit.

Ba în administrarea afacerilor - management

Richfield University
Campus Online Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Richfield Colegiul de Licențiat în Administrarea Afacerilor cu opțiune în Managementul Informațiilor pregătește studenții pentru o carieră în afaceri cu specializare în sistemele de informații de management și

Licență de administrare a afacerilor - managementul sănătății

Anderson University South Carolina
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Anderson Columbia Ibagué Greenville + 4 mai mult

BBA (Healthcare Management) oferă o bază remarcabilă pentru o carieră de succes în managementul asistenței medicale.

B.Sc. în Studii Antreprenoriale

Grand Canyon University
Campus Online 8 - 15 săptămâni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Programul de licență în marketing și publicitate al Grand Canyon University , oferit de Colegiul de Afaceri Colangelo din Phoenix, pregătește studenții să concureze pentru poziții de conducere și publicitate la nivel de inițiativă în marketingul corporativ, comunicările de marketing digital și publicitatea pentru produse și servicii globale piețe. Absolvenții de burlaci în programul de marketing și publicitate vor putea să analizeze strategic cercetarea și datele din industrie, deoarece acestea se referă la nevoile afacerii; aplică gândirea critică pentru a crea soluții de afaceri etice și optime; și să formuleze obiective de marketing, să gestioneze deciziile de marketing și să aplice strategii de management al relațiilor cu clienții.

MSc în Business Analytics

Grand Canyon University
Campus Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 mai mult

Programul Master of Science în Business Analytics pregătește studenții pentru o carieră în analiza afacerilor, cu accent pe utilizarea datelor mari pentru a ajuta organizațiile să ia decizii tactice și strategice.

Bsc în analizele de afaceri aplicate

Grand Canyon University
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 mai mult

Bachelor of Science în aplicații de afaceri aplicate este orientat spre studenții care au o mentalitate de afaceri și tendința de date și de analiză

Bachelor of Science in General Business

Kansas State University Global Campus
Online La zi Part time Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii USA Online

Licențiat în științe informatică economică

Diploma University of Applied Sciences
Campus Online La zi Part time 7 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Sooden-Allendorf Berlin Friedrichshafen Kassel Kitzscher Munich Germany Online + 8 mai mult

Bachelor în informatică Business poate fi completat ca un proces de învățare la distanță part-time cu prelegeri clasă, la Berlin, Friedrichshafen, Kassel, Leipzig si Munchen. În acest studiu, formularul va avea loc prelegeri la aproximativ 12 de sâmbătă pe semestru.