BACHELORSTUDIES.RO

Vizualizează Programe de BSc în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Elveţia 2019

Un program de Licență în Științe sau un BSc este un program de studiu universitar care durează de obicei între trei și cinci ani. În timp ce sunt înscriși la școală studenții au posibilitatea să urmeze cursuri generale și de specialitate pentru a obține creditele necesare pentru absolvire.

Studiile de afaceri oferă un învățământ de bază pentru studenții care doresc să lucreze în afaceri. Fiind disponibile la universități și școli de afaceri din întrega lume, studenții pot învăța bazele afacerilor precum finanțe și management.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Elvetia, oficial Confederația Elvețiană, este o republica parlamentara federal format din 26 de cantoane, cu Berna ca sediu al autorităților federale. Independența și neutralitatea Elveției 's au fost mult timp onorat de către marile puteri europene. Elveția este o economie pașnică, prosperă și stabilă de piață modernă, cu rată scăzută a șomajului.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de BSc în Studii de afaceri De învăţare la distanţă în Elveţia 2019

1 Rezultate din Studii de afaceri, Elveţia, De învăţare la distanţă Filter

Bachelor of Science în afaceri internaționale

Boutique Universities Consortium
Campus Online 48 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii USA Online Washington Elveţia Switzerland Online San Diego Regatul Unit London Geneva + 7 mai mult

Gradul de afaceri internațional pregătește studenții cu abilități manageriale fundamentale pentru a reuși într-un mediu de afaceri global și să urmeze o carieră în funcții de conducere în companiile publice sau private și în organizații non-profit.